Stagii de practica remunerate la BT, pentru studenti

0
602

Banca Transilvania dă startul înscrierilor în programul de stagii de practică remunerate Fă primul pas spre o carieră de succes, în 11 centre universitare. Acesta este dedicat studenților şi masteranzilor care urmează profilul economic şi IT.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de angajabilitate a 240 de studenți din regiunile Nord-Vest, Vest, Centru, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia, prin participarea la programe de învățare la locul de muncă. Proiectul își propune să mențină atenția și dorința de implicare a studenților, astfel stagiile de pregătire practică vin atât în ajutorul acestora, cât și al angajatorilor în vederea unei colaborări performante și de durată.

Fă primul pas spre o carieră de succes este un program finanțat prin POCU 2014-2020, Cod MYSMIS 109166, Axa prioritară 6, Prioritatea de investiţii 10.iv, Obiectiv specific 6.13, 6.14 în parteneriat cu Clubul Întreprinzătorului Român. Valoarea totală a proiectului este de 2.132.762,31 lei, iar valoarea cofinanțării UE este de 1.826.183,36 lei. Acesta se desfășoară în Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Iaşi, Oradea, Targoviste, Timişoara şi Sibiu, în intervalul 7 iunie 2018 – 6 iunie 2020.

Detalii despre următorul stagiu, organizat în noiembrie – decembrie a.c. la BT, pentru studenții şi masteranzii la profilul economic:

  • Vor avea ocazia să învețe banking – teorie şi practică – de la echipa Băncii Transilvania, în cadrul sucursalelor, agențiior sau Sediului Central BT.
  • Durată stagiu de practică: 3 săptămâni.
  • Cei care doresc să aplice este necesar să trimită CV-ul la adresa internship@btrl.ro până în data de 31 octombrie a.c., inclusiv.
  • Interviul de selecție va avea loc la Banca Transilvania, în prima parte a lunii noiembrie a.c.

Soluțiile concrete propuse în cadrul acestui proiect sunt: dezvoltarea de parteneriate între angajatori și universități, diseminarea de bune practici și informarea, consilierea și orientarea pentru creșterea ocupării a minim 240 de studenți.

În iulie-septembrie a.c, 15 studenți au avut ocazia să urmeze un stagiu de practică la Banca Transilvania, în cadrul direcțiilor IT și Transformare digitală, parte a programului Fă primul pas spre o carieră de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here