Specialiștii din domeniul consultanței fiscale se reunesc la evenimentul „Tax & Finance Forum” de la Constanța

0
1836
  • Consultanții fiscali se întâlnesc în cadrul conferinței cu reprezentanții companiilor: Deloitte România, FiNEXPERT, PKF Finconta.
  • Evenimentul face parte din seria de evenimente Tax & Finance Forum, proiect ce are loc pe parcursul anului 2017 la București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași.

București, 19 iunie 2017 – BusinessMark anunță organizarea evenimentului „Tax & Finance Forum”, ce va avea loc pe 30 iunie 2017 la Constanța, Hotel Iaki Mamaia.

Forumul va reuni experți în taxe și fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanță prezente pe piața românească și factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societăți comerciale din Sud-Estul României.

Evenimentul va include prezentări de 30-60 de minute și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Printre subiectele dezbătute se numără: noutăți ale legislației fiscale românești și internaționale, prețurile de transfer, aspecte privind impozitele pe venit și profit, contribuții sociale obligatorii, TVA – noutăți, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, aspecte privind inspecția fiscală, controale și litigii fiscale, noutăţi legislative în domeniul contabilităţii, aspecte privind legislația de mediu.

„Anul acesta am organizat forumul Tax & Finance în 3 orașe din România: București, Cluj-Napoca și Iași. Ne propunem să aducem în prim plan noutăți ale legislației fiscale, aspecte privind legislația europeană și românească, dar și alte subiecte de interes pentru consultanții fiscali. Credem că este important ca informația să circule și să creăm un dialog între specialiștii din companiile top din țară și participanți. Îi invităm pe reprezentanții mediului de afaceri din Dobrogea să participe la primul forum Tax & Finance pe care îl organizăm în Constanța.

Ne dorim să creăm un front comun între participanți și consultanții fiscali din companiile lider din România, alături de care vom dezbate provocările și modificările ce au loc în domeniul fiscal. Acest eveniment face parte din seria de evenimente Tax & Finance Forum, proiect ce are loc pe parcursul anului 2017 la București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark.

Participanții au oportunitatea să interacționeze cu următorii speakeri:

  • CIPRIAN GAVRILIU, Tax Director, Transfer Pricing Services, Deloitte România
  • CRISTIANA OPREA, Tax Manager, FiNEXPERT
  • FLORENTINA ȘUȘNEA, Managing Partner, PKF Finconta
  • ALEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România
  • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România
  • ELENA GOGONEAȚĂ, Tax Manager, FiNEXPERT
  • LAURA HUSARENCU, Tax Senior Consultant, Transfer Pricing Services, Deloitte România

Evenimentul „Tax & Finance Forum” – Constanța se adresează directorilor financiari, controllerilor financiari, directorilor economici și contabililor, auditorilor, experților fiscali, analiștilor financiari și consultanților fiscali.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la [email protected].

Evenimentul este organizat de BusinessMark alături de FiNEXPERT, PKF Finconta, BRCC, Camera Consultanților Fiscali. Partenerii media ai conferinței sunt: Radio România Constanța, Mesager de Constanța, Ziarul Ialomița, Constanța News, NewMoney, EnergyNomics, Jurnalul de Afaceri, 1Asig.ro, Economiaonline, MLM News, FEMEIINAFACERI, Gazetadestiri, Antreprenorinromania, Promo Afaceri, Debizz, SaptamanaFinanciara, Chalbert, Business24, Ziare.com, Transilvania Business, Bucuresteni.ro, MediaRabbit, Revista Valoarea, Finzoom, Avocatura, mtcmagazin.ro, Global Manager, Administratie.ro, Vox Capital, Roportal, Startups.ro, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, LegalMarketing, Plan de afacere.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here