Sorina Faier și Constantin Sebeșanu – invitații Săptămânii Financiare, ediția 17 iunie 2022

0
759

În cadrul emisiunii Săptămâna Financiară de la Profit News TV din această vineri, dr. Kristine Bago îi va avea ca invitați pe:

BIO Sorina Faier

Sorina are o experiență de peste 16 ani în domeniul de Executive Search.

Este specializată în recrutarea managerilor de top, middle, dar și a specialiștilor.

Experiența în acest sector a ajutat-o să-și dezvolte abilitățile de a înțelege nevoile clientului și a identifica candidatul care să se potrivească cu valorile și cultura fiecărei companii.

Sorina este vorbitoare de limba germană, engleză și activează în acest domeniu atât pe plan local, cât și internațional.

În trecut a lucrat în multinaționale recunoscute internațional în acest sector, precum Amrop International / Stein & Partner Management Consulting, Kienbaum, iar în prezent este antreprenoare, construindu-și propria companie de profil, ELITE Searchers.

Sorina este absolventă a Facultății de Limbi Străine, din cadrul Universității București și deține o diplomă de master în PR și Comunicare, în cadrul SNSPA.

Despre ELITE Searchers

Elite Searchers are ca principale domenii de expertiză căutarea executivă și headhunting-ul, dar oferă și o serie vastă de alte servicii în domenii conexe, precum consultanță în resurse umane, studii salariale, evaluare, out placement etc.

BIO Constantin Sebeșanu

Cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea de proiecte și managementul activelor, Constantin Sebeșanu a participat activ la inițierea și operarea a zeci de programe, sprijinind astfel procesul decizional pentru dezvoltarea sustenabilă și succesul investițiilor.

A urmat cursurile la Institutul Politehnic București și deține specializări în Management Strategic și Financiar, dobândite în cadrul Universităților Cornell și Boston, din SUA, completate de un MBA în Marea Britanie la Open University.

Acesta a fondat compania de consultanță hotelieră Trend Hospitality, și a impus în piața turismului bucureștean hotelul Howard Johnson (actualul Sheraton), fiind și cel care a adus în România lanțul de hoteluri Ramada.

Din anul 2021, ocupă poziția de CEO al companiei Impact Developer & Contractor, câștigând în anul 2022, pe baza rezultatelor sale excepționale – premiul pentru Executive of The Year @ Business Review Awards Gala.

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Cu o experiență de peste 30 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București.

Acţiunile IMPACT Developer & Contractor SA (“IMP”) sunt listate la categoria Premium a Bursei de Valori București, compania având o capitalizare bursieră de 1.028.723.402,90 lei (la data de 13 mai 2022).

Societatea utilizează cele mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență, responsabilitate şi comunicare cu investitorii, obținând ratingul 10 la evaluarea VEKTOR realizată de către Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România.

Misiunea IMPACT Developer & Contractor este de a dezvolta comunități, prin proiecte sustenabile, la standarde de calitate BREEAM Excellent, certificate nZEB, atât în București, cât și în marile orașe ale țării.

Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence, ansamblu rezidențial de lux cu Certificare BREEAM Excellent.

Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, în 2020, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța – Boreal Plus, proiect mixt format din 18 vile și 673 de apartamente, construit pe o suprafață de 43.000 mp, ce va fi finalizat în 2024.

De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional și demarează Greenfield Copou, în Iași. Lucrările la acest proiect au început în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafață de 48.685 mp.

În 9 iunie 2022, IMPACT Developer & Contractor a primit premiul “Dezvoltatorul anului” în cadrul galei Romanian Property Awards, desfășurată la Snagov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here