Sorin Strutinsky-Judecatorilor le-a fost frica sa ia singura decizie corecta-Achitarea

1
1534
Obiectul dosarelor din justiţie deschise în instanţă împotriva băncilor este reprezentat de clauzele abuzive, variaţiile pe dobânzi fiind cele mai frecvente
In legatura cu condamnarea mea, pentru moment declar urmatoarele: M-a surprins decizia de astazi a judecatorului. Stiu acuzatiile DNA si am demonstrat in instanta minciunile lor, ale denuntatorului, inclusiv mistificarile inregistrarile ambientale. Cu exceptia declaratiilor denuntatorului (care are aceeasi calitate in cel putin alte 4 dosare penale), nu exista altceva decat mistificari. Pe de alta parte inteleg si frica de a aplica singura decizie corecta: ACHITAREA! Dar nu a avut curajul pentru ca s-a dorit spectacol mediatic. Actorii binomului sunt aceiasi!  Sa nu uitam ca de marti acest spectacol mediatic (ce mai conteaza ca in Parlament se discuta Directive Europeana!) apare in legatura cu alt dosar al meu si mai subtire, tocmai pentru a impresiona judecatorul.
Voi lupta pana la capat ca adevarul sa iasa la suprafata!
Mass-media s-a grabit sa publice condamnarea inainte ca aceasta sa-mi fie comunicata, inainte sa apara pe site-ul instantei, fara sa ma intrebe cineva ceva.
 In ce tara suntem?
Sorin Gabriel strutinsky

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here