SOCAR inaugurează a doua benzinărie din Bucuresti şi ajunge la 33 de staţii

0
4348

Miercuri, 16 martie – SOCAR deschide a doua benzinărie din Bucureşti. Aceasta se află pe Bvd. Theodor Pallady, nr. 50, sector 3. Prin noua investiţie, compania SOCAR ajunge la 33 de staţii de alimentare în România. De asemenea, au fost create 16 locuri de munca.

Suprafaţa totală a benzinăriei este de 2250 mp iar clădirea stației are 240 mp. În noua benzinărie sunt 3 pompe și 4 produse petroliere. Staţia Pallady este prima staţie dotată cu echipament special pentru incărcarea maşinilor electrice.

Ca in fiecare an, SOCAR continua sa investeasca  pe piaţa din Romania şi sa-şi extinda cu succes reteaua de staţii de benzinarie. Staţia Pallady, inaugurata astazi, este prima staţie deschisa in anul 2016, ajungand astfel la un numar total de 33 de statii de alimentare. Sunt convins că produsele şi serviciile noastre, la cele mai înalte standarde, vor fi extrem de bine primite de catre clienţi.a declarat Hamza Karimov, Director General SOCAR Petroleum S.A. Compania SOCAR şi-a majorat capitalul social cu peste 64 milioane de euro pana acum.

Benzinăria are un magazin şi un spaţiu pentru servirea mesei – Cafe Nar. Ca şi în celelalte staţii de alimentare SOCAR, produsele vedetă sunt cele tradiţionale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie. Clienţii pot achiziţiona şi alte produse alimentare sau accesorii pentru maşină, indiferent de anotimp, precum şi roviniete. Tabletele conectate la internet vin în ajutorul persoanelor care au nevoie rapidă de informaţii. De asemenea, şoferii îşi pot plăti facturi, utilităti, reincărcari etc. prin terminalele self-service oferite de SOCAR în toate benzinăriile sale începând din luna octombrie 2012 si pot accesa retrageri, depuneri, schimb valutar la ATM-ul disponibil in locaţii.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu şi Bucureşti.

* * *

Despre SOCAR Petroleum SA

SOCAR este compania petrolieră de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale. SOCAR investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.  

Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin compania SOCAR Petroleum S.A. şi prin crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional. Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 33 de staţii de alimentare, fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România. Până în prezent, compania a creat  aproximativ 450  de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 64 milioane de euro în România.

1
112

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here