SIVECO România participă la cea de-a zecea ediție HR Summit Timișoara, cea mai mare comunitate dedicată industriei de Resurse Umane din România

0
2758

Majoritatea specialiștilor în resurse umane consideră “blended learning” cea mai eficientă modalitate de instruire a angajaților

Nevoia de eficientizare a cheltuielilor făcute cu instruirea angajaților, impune adaptarea rapidă a profesioniștilor în resurse umane la această tendință. În consecință, companiile de succes optează pentru o modalitate mixtă de instruire (cunoscută sub denumirea ”blended learning”).

Instruirea de tip blended learning îmbină instruirea clasică cu cea oferită de platforme educaționale de tip eLearning: instruire online pentru parcurgerea materialelor de instruire și auto-evaluare și instruire clasică, de obicei sub formă de workshop, pentru întrebări și răspunsuri și prezentarea noțiunilor avansate.

În perioada 19 – 20 mai are loc la Timișoara a zecea ediție HR Summit, în cadrul căreia SIVECO va prezenta mai multe detalii despre strategiile de tip blended learning, precum și despre avantajele pe care le oferă serviciul Cloud Learning pentru instruirea angajaților.

Cloud Learning permite managementul întregului proces de instruire, online și la sală (utilizând cursuri interne sau desfășurate cu ajutorul unor furnizori de servicii de instruire) și realizarea sau utilizarea de materiale de instruire proprii.

Managerii de resurse umane pot vizualiza în orice moment situația de ansamblu a instruirii angajaților, precum și parcursul profesional al fiecărui angajat. Astfel, ei pot analiza în mod obiectiv necesitatea de instruire la nivel de companie și pot face mai ușor planificarea cursurilor.

Serviciul Cloud Learning furnizat de SIVECO include un editor de cursuri, un editor de teste și unul pentru crearea sondajelor, permițând utilizatorilor crearea de materiale specifice.

În plus, orice abonament Cloud Learning include și o suită de cursuri generale și obligatorii în orice organizație (precum Prevenirea și Stingerea Incendiilor sau Securitatea și Sănătatea Muncii) sau cursuri soft-skills (precum Managementul timpului sau Lucrul eficient în echipă). La cerere, se pot dezvolta orice alte tipuri de cursuri interactive, în funcție de specificul și necesitățile fiecărui client.

Din punct de vedere financiar, noutatea pe care o oferim este că de acum companiile pot opta pentru folosirea acestei soluții ca serviciu de tip SaaS (Software as a Service), ce nu impune achiziția de echipamente hardware sau licențe de utilizare. Astfel, plata se realizează pentru utilizarea efectivă a sistemului, lunar sau anual, în funcție de numărul de utilizatori activi care folosesc serviciile. În plus, prima lună de utilizare este gratuită”, declară Viorel Jigman, Manager department AeL.

Pentru detalii despre serviciul Cloud Learning, pachetul de cursuri incluse și prețurile abonamentelor puteți accesa https://www.cloudlearning.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here