35 de angajați ai SIVECO România au devenit acționari ai companiei

0
2197

SIVECO România anunță că 35 de angajați au devenit acționari ai companiei, ca urmare a finalizării demersului doamnei Irina Socol de retragere din acționariatul SIVECO și a distribuirii acțiunilor sale, cu titlu gratuit, către mai multe persoane din echipa de management a companiei.

Este vorba de persoane care conduc, administrativ sau tehnic, departamentele organizației, majoritatea fiind în echipa SIVECO de peste 10 ani.

Inițiativa, singulară în mediul de afaceri românesc, reprezintă o recunoaștere firească a contribuției lor în activitatea de peste 24 de ani a firmei.

Schimbarea structurii acționariatului confirmă totodată implicarea directă a specialiștilor companiei nu doar la nivel operațional, ci și în luarea deciziilor strategice.

Acest pas marchează finalizarea demersului doamnei Irina Socol de retragere din SIVECO, atât în ceea ce privește managementul, cât și acționariatul companiei.

„Salut oportunitatea de a-i avea alături pe cei 35 de colegi și în calitate de co-proprietari ai firmei, nu doar ca lideri ai departamentelor lor. Consider că acest demers reprezintă cel mai autentic mod de a le recunoaște și a încuraja performanța și o dovadă de maturitate organizațională”, declară Florin Ilia, Președinte și Director General SIVECO România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here