Simona Halep a fost celebrată în Times Square, New York și Leicester Square, Londra!

0
914

Pe site-ul WTA se derulează o campanie de marketing, extrem de inspirat denumită, #ItTakes, menită să sublinieze principalele calităţi care le-au propulsat în vârful ierarhiei mondiale pe cele mai mari jucătoare de tenis ale momentului.

În dreptul Simonei Halep apar succesiv: “It Takes Energy”, “It Takes Courage”, “It Takes Endurance”. Într-adevăr, energia, curajul şi rezistenţă sunt cele mai importante calităţi ale Simonei, care au stat la baza celor aproape 500 de victorii obţinute în carieră. Între acestea strălucesc cele două perle ale coroanei: Roland Garros, anul trecut şi Wimbledon, în urmă cu aproape două luni, în ziua de 13 iulie, când la capătul unei partide de vis, a învins-o, fără drept de apel, pe marea campioană americană, Serena Williams.

Câştigând turneul de la Wimbledon, Simona Halep a devenit membru al All England Lawn Tennis and Croquet Club”, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume şi a intrat, definitiv, în istoria acestui superb dar istovitor sport.

Mai mult decât atât, Simona Halep a devenit simbolul unei întregi naţiuni, o adevărată eroină a timpurilor moderne.

În semn de omagiu pentru tot ce a realizat, până acum şi mai ales pentru că ne-a făcut, de atâtea ori, să fim mândri că suntem români, Banca Transilvania, sponsor oficial al Simonei Halep, a derulat, în timpul prezenţei marii noastre campioane la US Open, campania intitulată, extrem de sugestiv, “Our Hero!”

Prin intermediul Media Consulta Internaţional, imaginea Simonei Halep a fost prezentă pe marile ecrane digitale din Times Square, New York şi Leicester Square, Londra.

Şi noi suntem mândri de tine, Simona!

*** Media Consulta Internaţional activează ca agenţie de publicitate, în România, din anul 2003. În timp, ne-am dezvoltat temeinic, pas cu pas şi ne-am implicat pe toate segmentele media devenind un jucător important pe această piaţă. Construim parteneriate solide, oferind consultanță de marketing şi business, atât pentru companii naționale, cât și pentru investitori străini, pe care îi susținem în atingerea tuturor obiectivelor pe care şi le-au propus. Ne străduim în permanenţă să adăugăm noi servicii în portofoliu, venind în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri. Media Consulta Internaţional este un partener în care poţi avea încredere!

https://www.mediafax.ro/sport/eroina-noastra-la-new-york-simona-halep-a-devenit-super-vedeta-romanca-fiind-principala-atractie-din-times-square-foto-18324200

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here