SII Romania si-a mutat sediul in AFI Park 4

0
3891

Compania multinațională SII Romania, specializată în servicii și soluții ICT de business, și-a mutat începând cu luna mai, 2016 în AFI Park 4, din cadrul AFI Business Park Cotroceni.

Mutarea SII Romania în noua locație este una strategică și se bazează pe creșterea continuă a business-ului, care a ajuns în 2015 la o cifră de afaceri de 7 milioade de euro, cu o creștere de 53% față de anul anterior.

Decizia SII Romania de a învesti în noul birou are la bază așteptările pozitive de creștere a business-ului pentru anul 2016, menținând astfel aceeași rată de creștere înregistrată în 2015.

Noile birouri ale companiei, care se extind pe o suprafață de 1500 mp, cuprind în plus un laborator ICT de ultimă generație, unde se derulează proiectele de inovație și o sală de training modernă și complet echipată pentru desfășurarea cursurilor recurente din cadrul SII Romania Academy. Mai mult, există și o zonă special amenajată pentru derularea proiectelor atât pentru clienții existenți cât și pentru cei noi, care beneficiază de toate echipamentele și infrastructura tehnică necesare.

”Investiția în AFI Park 4 este una strategică și ne susține să răspundem mai bine nevoilor clienților noștri. Mai mult, în 2016 vom continua expansiunea teritorială și implementarea proiectelor de inovație, pentru care investiția într-o infrastructură modernă, cu standarde înalte de securitate și un spatiu mai mare erau necesare.” afirmă Manel Ballesteros, General Manager SII Romania.

Despre SII Romania

SII Romania face parte din grupul multinațional SII Group și oferă servicii și soluții ICT de business. Cu o echipă de peste 250 de profesioniști, SII Romania oferă clienților săi o gamă variată de competențe pe trei arii de specializare: dezvoltare și testare software, telecomunicații și inginerie.

Pentru mai multe detalii: www.siiromania.ro

SII Group

Compania SII Group este de peste 35 de ani unul dintre liderii în noi tehnologii, sisteme integrate de informație și inginerie și este listată atât la bursa din Paris cât și cea din Londra. În prezent compania are o echipă de peste 6000 de angajați la nivel internațional și o prezență în 16 țări din Europa, America, Africa și Asia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here