Si rai platnici si prost…informati- Antena 3-specialisti in stiri…. executata silit de Horia Georgescu, fostul sef al ANI

0
4667
Antena 3

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a demarat la Judecatoria sector 1 procedurile de executare silita a Antenei 3, dupa ce a castigat definitiv un proces cu Mircea Badea. Potrivit documentelor obtinute de HotNews.ro, judecatoria a admis la jumatatea lunii august cererea si a incuviintat exectuarea silita a Antenei 3, care trebuie sa-i plateasca 2000 de euro fostului sef ANI.  Acuzat ca a facut afirmatii defaimatoare si jignitoare  in cadrul emisiunii „In gura presei”, Badea a pierdut definitiv in iunie procesul cu Georgescu.

Horia Georgescu a cerut despagubiri in instanta dupa ce Mircea Badea, realizatorul emisiunii „In gura presei” a folosit la adresa sa apelative precum „ochelarica”, „giumbix”, „onanist”, „penibil” si „sluga basista”. In cererea de chemare in judecata, Horia Georgescu a cerut daune de la Mircea Badea si SC Antena 3 in cuantum de 40.000 de euro pentru atingeri aduse drepturilor la onoare, demnitate, reputatie, imagine si viata privata.

In decembrie 2014, in faza apelului, Tribunalului Bucuresti a redus suma pe care o au de platit Mircea Badea si Antena 3 la 2.000 de euro si a mentinut decizia Judecatoriei ca sentinta sa fie citita in emisiunea „In gura presei”. Hotararea a fost atacata cu recurs, iar in iunie 2016, Curtea de Apel Bucuresti a respins recursurile intentate, ramanand valabila decizia luata la Tribunalul Bucuresti.

Nu este primul proces pierdut definitiv  de Antena 3, in urma caruia a trebuit sa plateasca despagubiri.  Postul de televizine i-a platit fostului sef al Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Schmidt Haineala 10.000 de euro dupa ce in aprilie 2015 a pierdut definitiv un proces. Antena 3 a mai pierdut procese cu sefa DNA, Laura Corduta Kovesi si cu fostul sef al Casei Nationale de Asiguri de Sanatate, Mihai Duta, insa deciziile nu sunt definitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here