Și-au pierdut mințile? Doar într-o singură lună (decembrie 2021) au cheltuit pe datorie (deficit) mai mult decât TOT ce a încasat România din privatizare!

0
6505

Au umplut România de sânge. Da. Ei. Cîțu, Ciucă, Caciu, Ciolacu etc. Niciodată nu s-a mai întâmplat asta!

Niciodată, într-o singură lună, nu s-a întâmplat ca România să înregistreze un deficit bugetar de aproape 5 miliarde de Euro! În timp ce ei mint că economia duduie, cu creșteri inventate de 7%.

Potrivit execuţiei bugetare, deficitul lunii decembrie 2021 faţă de cel înregistrat până în noiembrie 2021 a fost de 24,23 miliarde de lei (4,9 miliarde Euro)!

Precedentul record negativ fusese stabiilit tot de ei (în altă deghizare). În decembrie 2020, au cheltuit, pe datorie, 17,91 miliarde de lei.

Ştiţi ce înseamnă cele 4,9 miliarde de Euro cheltuite într-o singură lună, pe datorie?

Înseamnă de aproape 7,5 ori mai mult decât au încasat pe Petrom!

Înseamnă de aproape 100 de ori mai mult decât au încasat pentru Petromidia

Înseamnă de câteva zeci de ori mai mult decât au încasat pe distribuţiile de gaze şi energie electrică.

Înseamnă mai mult, în mod real, decât toate sumele obţinute din toate privatizările din România (ei declară vreo 7 miliarde de Euro, dar în mod real, sunt cam 5 miliarde de Euro încasate). Mai puneţi la asta şi amputarea puterii de cumpărare în 2021 cu cel puţin 15% cât a fost în mod real inflaţia în 2021 (nu 8,2% cum mint ei).

Toate într-o singură lună!

Şi, ca să nu spuneţi că nu v-am avertizat încă din urmă cu un an, las aici intervenţia mea din urmă cu 1 an, din 3 februarie 2021 (am postat-o pe canalul de youtube, aici, unde, dacă doriţi, vă puteţi abona pentru a avea acces şi la alte intervenţii ale mele, mai vechi, mai noi, sau în exclusivitate, în curând). Şi ştiţi ceva? Tot ce am anticipat în urmă cu un an, s-a confirmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here