Servicii profesionale de curățenie pentru biroul dumneavoastră

0
1392

Curățenia poate fi o corvoadă și știm că aveți mai multe opțiuni atunci când luați în considerare angajarea unui serviciu de curățenie. Din această cauză, continuăm mereu îmbunatățirea standardelor deja înalte, pentru a ne dezvolta și promova imaginea ca fiind cei mai buni din industrie. Nu este suficient să aveți încredere în echipa de curățenie pe care ați lăsat-o în biroul dumneavoastră… trebuie să aveți încredere că vor face o curățenie de primă clasă. Angajații noștri sunt supuși unui program riguros de pregătire și asigurăm fiecărui membru al echipei de curățenie suport în înțelegerea rolului lor și a modului în care se reflecta asupra performanței generale a echipei.

Vă oferim

  • Vizite unice, săptămânale sau lunare
  • Curățenie verificată și personal verificat inaintea angajării
  • VolClean trimite același personal pentru fiecare ședința de curățenie
  • Rezervați o evaluare si noi spunem: Garantat

Cum funcționează

Pentru că este demonstrat că suntem mai productivi atunci când lucrăm într-un mediu plăcut și curat, vă ajutăm să fiți mai eficienți și mai economici cu un discount de 50 de lei pentru fiecare contract. Vom veni la sediul dumneavoastră și vom oferi o evaluare gratuită, astfel încât să putem oferii o ofertă unică și dumneavoastră să știți exact ce buget să alocați curățeniei

  1.    0731 84 85 80Colegii noștri de la birou vă adresează toate întrebările necesare pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.
  2. Ne oferiți informațiile necesare si vom stabili o evaluare gratuit
  3. Primiți oferta de preț. Vă transmitem oferta de preț scrisă pentru serviciile de curățenie în aceeași zi și altfel vă acordăm un discount de 50 de lei.

Detalii despre noi

Curățenia comercială este domeniul nostru. Pilonii companiei VolClean sunt construiți pe valorile onestității, integrității și fiabilității, furnizând soluții de curățare premium și personalizate pentru clădiri de birouri, firme de avocatură, instituții private de învățământ, laboratoare și spații medicale, locații de evenimente și nu numai. Ne mândrim cu poziționarea noastră pe piața curățeniei comerciale și pe capacitatea noastră de a vedea clienții noștri, nu ca numere, perspective sau locuri de muncă, ci ca oameni. Ființe umane reale care caută un serviciu de curățenie profesional și calificat, dar cu o notă personală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here