Sebastian Burduja – un personaj detestabil cocotat într-o funcție politică fără a avea pregătirea necesară, ajutat de moștenirea numelui unui fost lucrător din comerțul exterior de dinainte de 89 – blochează digitalizarea Primăriei sector 1 – spune primarul Clotilde Armand

0
270

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, consideră că ministrul Cercetării şi Digitalizării Sebastian Burduja distruge digitalizarea primăriei din fonduri europene. Ea a mai precizat că acesta și-a câștigat funcția peste noapte.

Clotilde Armand îl acuză pe ministrul Cercetării şi Digitalizării Sebastian Burduja că blochează din nou digitalizarea primăriei din fonduri europene. Aceasta a arătat dovada în care consilierii PNL au refuzat să voteze pentru digitalizarea primăriei. Primarul Sector 1 i-a adus și o serie de critici oficialului.

„Ministrul Cercetării şi al Digitalizării (şeful organizaţiei PNL Sector 1) refuză, din nou, să digitalizăm Primăria Sectorului 1. Acest personaj detestabil cocoţat în fruntea unei filiale politice istorice ajutat doar de moştenirea numelui (fiul unui fost lucrător în comerţul exterior înainte de 1989, membru FSN şi vicepreşedinte Bancorex), a devenit peste noapte ministru fără nici un fel de competenţe în materie de Digitalizare şi Cercetare şi a informat presa plătită din banii partidului din care face parte că filiala pe care o conduce depune plângere împotriva mea pentru că (atenţie!) eu blochez digitalizarea primăriei. Bon. Hai să aflăm împreună adevărul”, a scris Clotilde Armand, vineri pe Facebook.

Clotilde Armand a luat atitudine

Clotilde Armand a arătat și dovada în care oamenii lui Burduja au refuzat să voteze digitalizarea Primăriei Sector 1.

„Iată înregistrarea şedinţei de Consiliu Local al Sectorului 1 de săptămâna trecută şi momentul în care consilierii PNL au refuzat să voteze digitalizarea primăriei din fonduri europene şi alte proiecte fără motiv, la ordinele ministrului Cercetării. Nu mai sunt necesare alte explicaţii. Imaginile vorbesc de la sine. Problema de fond cred că este alta: eu vreau digitalizarea prin fonduri europene, consilierii PNL-PSD vor digitalizare cu fondurile primăriei. Concluzia o trageţi voi. Aşa blochează proiectele comunităţii. Nu ne lăsăm şi voi reveni cu ele până când le vor vota”, a mai spus edilul.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here