Schimbarea justitiei trebuie sa inceapa cu judecatoarea Panioglu care si permite sa ironizeze statul roman in timp ce incaseaza sute de mii de lei anual salariu

0
131

FOTO Proiect ironic de candidatură pentru CSM al judecătoarei CAB Daniela Panioglu: ”Având în vedere libertatea de opinie și de exprimare, garantate de CSM, propun: ….. (text cenzurat)”

udecătoarea Curții de Apel București Daniela Panioglu s-a înscris în cursa pentru desemnarea candidatului CAB pentru un post de membru în viitorul CSM din partea curților de apel, au declarat surse judiciare pentru G4media.ro. Ea a venit cu un proiect ironic de candidatură în contextul hărțuielilor și sancțiunilor actualului CSM pentru delict de opinie la adresa magistraților incomozi precum Cristi Danileț.

Foto: proiectul de candidatură al judecătoarei Daniela Panioglu

Foto: G4Media

Judecătoarea Daniela Panioglu este cea care l-a condamnat pe omul de afaceri Nelu Iordache la 11 ani și 9 luni de detenție. Ea face parte și din completurile care trebuie să pronunțe decizii în cazurile Sorin Oprescu și Lucian Duță.

Contracandidata ei este vicepreședintele CAB, Elena Raluca Costache, considerată omul grupării Savonea din CSM. Împreună cu judecătorul Mihai Valentin, judecătoarea Elena Raluca Costache, a restituit la DNA dosarul de înșelăciune al lui Marian Goleac, fostul director de la Amenajarea Domeniului Public din Sectorul 4. Goleac a fost un om-cheie în primăria Sectorului 4, condusă de edilul PSD Daniel Băluță. Potrivit unor surse judiciare, instanța a dispus restituirea în baza deciziei CCR nr. 231 din 6 aprilie 2021 potrivit căreia un procuror DNA nu mai poate să continue ancheta în dosarele disjunse. Detalii aici.

Judecătorii Curții de Apel București îți vor alege pe 28 martie 2022 candidatul pentru CSM. Și Tribunalul București, cea mai mare instanță din țară, trebuie să își decidă candidatul. Șefa instanței, judecătoarea Laura Radu, s-a înscris în cursa pentru noul CSM.

Mandatul actualilor membri CSM expiră la sfârșitul anului. Până atunci trebuie organizate alegeri. Mandatul actualului CSM a fost marcat de influența grupării Savonea, șefa Curții de Apel București.

Foto sus: Ilona Andrei / G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here