Schema ,,Ponzi” City Insurance-ASF-Vivendi, precum și contractele cu NDI din Norwich și cu celelalte companii menționate de oficialii de la Financial Conduct Authority au apărut încă din 2017 în relația City cu instituția – regulator a pieței de asigurări din România: ASF. Dar schema piramidală prin care s-au luat bani de la mulți oameni și s-au plătit doar puțini

Titlul aparține sfin.ro

Falimentul de sute de milioane de euro de la City Insurance din România, dezvăluit într-un document confidențial, trimis de autoritățile britanice: „Sume mari de bani, bazate pe contracte false, au fost transferate unor persoane”
Pe 1 ianuarie 2023, odată cu plata de către stat a 120 de milioane de euro către asigurații City Insurance, „afacerea City” a devenit, într-o discreție absolută, cel mai mare dezastru din istoria asigurărilor din România, potrivit cifrelor comunicate de autorități, la cererea Libertatea. Și acesta este doar începutul.

Citeşte întreaga ştire: INVESTIGAȚIE. Falimentul de sute de milioane de euro de la City Insurance din România, dezvăluit într-un document confidențial, trimis de autoritățile britanice: „Sume mari de bani, bazate pe contracte false, au fost transferate unor persoane”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here