Savulescu -“Decat” un Infractor

0
1936

Din nou, un mesaj la general adresat presei ridicole din Romania. Hai sa va luminez, ca sunteti praf:

I. Cand m-am prezentat in fata autoritatilor italiene, in Ianuarie, am stat in arest O ZI, nu o saptamana! Dupa o saptamana ati aflat voi, e o mare diferenta!

II. Nu sunt un criminal, sunt un om care lupta pentru justitie si pentru propria viata, in conditiile in care o mare nedreptate mi s-a facut! Si sunt un invingator!

III. Cel mai important lucru pe care vi-l transmit acum in premiera!! = Spre disperarea securistilor dintre voi, va anunt oficial ca extradarea mea in Romania a fost respinsa inca de acum o luna si jumatate, iar sentinta de condamnare a devenit o sentinta italiana si urmeaza a se executa in Italia, conform legii italiene. Tot conform legii italiene, pedeapsa a fost redusa semnificativ si a devenit pedeapsa alternativa la pedeapsa cu inchisoarea. Mai pe romaneste – “cu suspendare”. Hotararea este definitiva.

IV. Ministerul Justitiei stie foarte bine acest fapt, pentru ca i s-a comunicat oficial inca de acum cateva saptamani. Dar evident ca nu spune nimic! De ce?? Simplu – acest Minister al “Justitiei” nu doreste ca oamenii fugariti de “justitie” din Romania sa afle despre succesul meu aici si sa cunoasca faptul ca isi pot gasi dreptatea in afara tarii, departe de Sistemul de “justitie” injust si criminal care guverneaza “justitia”romana! Singurele stiri pe care doresc sa le faca cunoscute public sunt cele conform carora au prins , au adus inapoi in tara si au inchis pe cineva, pentru a provoca FRICA. Nu vor sa faca cunoscuta stirea propriului lor esec, ca in cazul meu!!

V. IN CONCLUZIE, NU MAI E NICIO EXTRADARE SI NU SUNT NICIUN FUGAR! MANDATUL DE ARESTARE EUROPEAN A FOST ANULAT!!! Ca si procedura, in cateva saptamani urmeaza a se anula si mandatul de executare a pedepsei din Romania, e doar o chestiune formala. In acest sens, o cauza se afla deja pe rolul instantei din Romania. Problema este inchisa, disperatilor! In prezent traiesc in conditii legale intr-o tara civilizata, cu justitie reala! Daca nu ma credeti, intrebati oficial Ministerul Justitiei. Sunt sigur ca va va raspunde cu placere!

VI. In ceea ce priveste multitudinea de articole din presa romana din ultimele 2 zile, am cateva concluzii bazate pe evidenta. Iata ADEVARUL:

1. Sunteti FAKE NEWS!!!! Ati acuzat fara nicio baza, ati exegerat total, ati facut un mare circ din nimic, ati mintit cu nerusinare! Incercati continuu sa ma compromiteti si sa atrageti ura populatiei asupra mea, in cele mai ridicole si exagerate moduri! V-ati devoalat total disperarea , frustrarea, ura! Inventati, nu sunteti profesionisti, nu sunteti informati, nu aveti calitate umana si morala! Nu aveti constiinta, nu cautati ADEVARUL ci numai MIZERIA!

2. Va zbateti in mediocritate, sunteti vanduti intereselor. Sunteti doar mercenari si sunteti plini de ipocrizie.

3. Marea majoritate dintre voi sunteti cumparati legal de catre Sistemul care conduce Romania, conform ultimei OUG de ajutorare a presei pentru COVID din luna Mai. Evident, nu muscati mana care va hraneste!! Sunteti compromisi, v-ati prostituat!

4. Printre voi sunt multi lucratori in Sistem, “acoperiti”, care fac jocul Sistemului. Asta este o parte dintre voi. Tactica este de a compromite persoanele ostile Sistemului criminal pe care il slujiti, in special cele ca mine care nu s-au lasat doborate de Sistem! Asta este motivul principal al atacurilor voastre ridicole! Cealalta parte sunt cei spalati pe creier care nu inteleg in ce tara traiesc si ce se intampla de fapt si care isi manifesta prin ura frustrarea propriilor esecuri in viata. Si cam asa sunt multi romani din pacate. Considera succesul altora ca fiind cauza esecului lor, inchinandu-se la adevaratul dusman – Sistemul, care doar ii foloseste. Pe acestia ii compatimesc si sper ca sa se trezeasca cat de curand la realitate.

5. Trebuie sa mentionez ca nu toti jurnalistii sunt asa! Sunt inca multi oameni de calitate in presa din Romania. Am descris insa majoritatea. Ma intreb, gandindu-ma la acesti oameni ce formeaza aceasta majoritate, cum se pot uita in oglinda sau in ochii propriilor copii??

6. Ma culc, imi este somn. V-am dat oricum prea multa atentie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here