Samsung retrage de pe piață Galaxy Note 7!

0
3553
Samsung

Problemele apărute la sistemul de încărcare al bateriei care au dus la cazuri de telefoane care au luat pur și simplu foc au determinat Samsung să retragă de pe piață cel mai nou produs al lor! Pierderile ar putea depăși 7 miliarde de dolari!!!

Samsung primește o grea lovitură chiar în pragul lansării noului IPhone 7. Potrivit unor informatii aparute in presa sud-coreeana, unii utilizatori ai noului telefon Galaxy Note 7, care a fost lansat in Coreea de Sud si pe alte piete la inceputul acestei luni, s-au plans ca bateria telefonului lor a explodat.

Retragerea de pe piață
Au apărut și fotografii pe internet pe care voi le prezentăm și noi în care telefoanele arătau pur și simplu distruse. Compania Samsung a reacționat imediat. Intr-un comunicat de presa, Samsung a precizat ca va dura aproximativ doua saptamani sa pregateasca noi dispozitive pentru telefoanele care au fost vandute deja. Grupul precizeaza ca dintr-un numar de un milion de telefoane Galaxy Note 7 au fost indentificate doar 24 de exemplare cu probleme la baterie.

882 de dolari
Galaxy Note 7 este comercializat in SUA si Coreea de Sud incepand cu data de 19 august, la un pret de 988.900 woni (882 de dolari). Existenta unor probleme de calitate la Galaxy Note 7 ar putea provoca pierderi Samsung in conditiile in care grupul sud-coreean conteaza pe mai noul smartphone al sau pentru a mentine dinamica vanzarilor si a veniturilor in a doua jumatate a acestui an. In plus, decizia celor de la Samsung de a opri vanzarile de Galaxy Note 7 vine cu o saptamana inainte ca rivalul american Apple sa prezinte un nou model de iPhone. Specialiștii estimează pierderi de 7 miliarde de dolari pentru Samsung în urma problemelor cu noul model Galaxy Note 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here