Samsung ar putea echipa Galaxy S8 cu un ecran capabil să interpreteze presiunea la apăsare

0
1737
Samsung Galaxy S8

Aflat sub presiunea de a face din Galaxy S8 un produs cât mai reuşit, compensând astfel lovitura de imagine primită după retragerea modelului Note7, Samsung ia în considerare tehnologii noi şi modificări ambiţioase de design, gândite să atragă un public cât mai numeros.

Pregătit în două variante, cu ecran de 5.7″ şi 6.2″, Galaxy S8 nu pare să mai lase loc şi pentru o continuare a seriei Galaxy Note, compromisă iremediabil prin scandalurile iscate în jurul modelului Note7. În schimb, Samsung preia şi îmbunătăţeşte pentru Galaxy S8 cele mai apreciate trăsături ale seriei Galaxy Note.

Forța de apăsare

Cu ecran sesizabil mai mare decât am fost obişnuiţi până acum, Galaxy S8 ar putea fi primul smartphone din serie echipat cu o interfaţă touch capabilă să măsoare şi forţa la apăsare. Deschizând noi posibilităţi pentru interacţiunea cu aplicaţiile de Android, Galaxy S8 ar putea iniţia comenzi diferite în funcţie modul şi forţa cu care atingem suprafaţa ecranului. Spre exemplu, funcţia zoom va putea fi acţionată la viteze diferite, în funcţie de cum apăsăm butoanele afişate pe ecran.

Un nou senzor biometric

Pe lista noutăţilor intră şi un nou senzor biometric plasat sub ecran, a cărei funcţionalitate poate fi integrată cu interfaţa aplicaţiilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here