Rușinea Romei, rușinea noastră…

0
1777

Corupție și incompetență domnilor, asta-i ce găsim la cea de-a treia putere industrială a faimoasei Uniuni Europene.  Fascismul bate la ușă, dar îngâmfații și îmbuibați din Bruxel nu aud nimic.

Ultranaționalismul și corupția au fost temele preferate ale Mișcării-fasciste de venire la putere în anii 20-30 și-n Italia și-n Germania. Istoria se repeta aproape perfect. Cele două mișcări fasciste au fost opusul mișcărilor pro-comuniste de atunci. Astăzi sunt opusul mișcărilor de stânga liberale, mișcări care au scăpat de sub control guvernările prin abuz și corupție într-un sat fără câini.

Din nou, Italia este a treia putere industrială a Uniunii – ce se întâmpla la Roma astăzi, în afara rușinii, spune multe pentru cei care înțeleg și consideră condițiile geo-politice ale momentului în contextul lor istoric. Să mă explic până la capăt – ce naște din pisică șoareci mănâncă!! Cade greu la stomac, dar este foarte adevărat – și cu cât ocolim adevărul, cu atât mai mare decepția noastră la sfârșit…

Thousands protest conditions and infrastructure in Rome

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here