Roombuddy.co, locul unde îți poți căuta coleg de apartament

0
1716

Din ce în ce mai mulți oameni își caută pe cineva cu care să împartă chiria pentru că este un mod mai economic de a trăi. Căutarea persoanei potrivite cu care să împarți locuința este o sarcină grea, consumatoare de timp și energie. Atunci când cauți persoana potrivită, este esențial să filtrezi în funcție de ceea ce ți se potrivește, cum ar fi programul de muncă sau vârsta.

Roombuddy.co este o platformă gratuită care a fost creată pentru a îi ajuta pe cei în căutarea unui coleg sau a unei camere. Înregistrându-se pe platformă, oamenii care își caută coleg de apartament sau proprietarii care au o cameră liberă de închiriat pot posta anunțul gratuit. Proiectul a fost lansat în luna septembrie a acestui an și au început să apară mai multe anunțuri din orașe universitare, precum București, Cluj-Napoca, Târgu Mureș sau Brașov. Pe lângă informațiile generale legate de apartament, precum prețul chiriei sau a utilităților, utilizatorii pot adăuga și detalii legate de stilul lor de viață, cum ar fi ora de trezire sau programul de muncă.

Cu ajutorul acestei platforme, colegii de apartament potriviți vor putea fi găsiți mai ușor. De exemplu, dacă ești nefumător, ai dori să afli printr-o metodă simplă dacă persoana cu care urmează probabil să te muți este fumătoare sau nu. Alte lucruri importante sunt reprezentate de cât de curați și liniștiți sunt colegii de apartament. După o zi de muncă sau facultate, nu ai dori să ajungi acasă și să fii primit cu muzica la maxim, așa că este important să știm aceste lucruri încă de la început. La finalul perioadei de conviețuit împreună, fiecare utilizator va avea un review, care va ajuta atunci când vei dori să te muți cu o persoană pe care nu o cunoști. Platforma roombuddy.co se adresează atât studenților, cât și persoanelor care doresc să împară chiria cu cineva.

În viitor, roombuddy.co are în plan să adauge mai multe opțiuni care să simplifice procesul de filtrare a colegului de apartament, precum o opțiune prin care poți căuta în funcție de gen sau review-uri pentru fiecare persoană unde foștii colegi de apartament pot să dea câteva informații despre experiența avută cu persoana respectivă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here