ROMÂNIA PROGRAMEAZĂ LA HOUR OF CODE – CEL MAI MARE EVENIMENT DE EDUCAȚIE DIN LUME ÎȘI DESCHIDE ÎNSCRIERILE

0
1266

În luna noiembrie 2017, se deschid oficial înscrierile pentru evenimentul Hour of Code, organizat în România de către Asociația Adfaber. Astfel, milioane de elevi din toată lumea sunt încurajați să se apropie de tehnologie și programare în perioada 4-10 decembrie anul curent.

Din 2014, Adfaber.org aduce în România Hour of Codecel mai de amploare eveniment IT din lume”, cel care oferă contextul de învățare digitală și care își propune să facă din programare un limbaj accesibil elevilor începând cu școala primară și până la liceu.

„În ultimii doi ani, evenimentul s-a bucurat de o popularitate în creștere ajungând astfel la 1.731.861 de participanți în România. Ne dorim și în acest an să le oferim copiilor din școlile și liceele din România șansa să învețe programare într-un mod simplu și interactiv, cu scopul de a fi pregătiți și adaptați societății în care trăim.

De aceea, ne-am propus ca în 2017 să ajungem la peste 500.000 de tineri în cadrul evenimentului Hour of Code” a declarat Alin Chiriac, CEO & Founder ADFABER.

Intră și tu în lumea digitală Adfaber între 4 şi 10 decembrie!

Transformă lumea prin tehnologie în cadrul Hour of Code, evenimentul în care, timp de o săptămână, oricine, de oriunde poate învăța bazele programării gratuit cu ajutorul tutorialelor interactive de pe ro.code.org  și astfel realiza un pas spre o viitoare carieră în programare.

Implică-te prin organizarea unui eveniment Hour of Code la tine în oraș sau promovarea evenimentului pe reţelele sociale. Mai mult decât atât, îți poți folosi abilitățile pentru a susține învățarea digitală – află mai multe detalii pe pagina oficială a evenimentului.

Până pe 30 noiembrie îți poți înscrie evenimentul pe hourofcode.ro și astfel să înveți ceva nou, să te dezvolți și să inspiri – totul în doar o oră. De asemenea, încurajează și tinerii din școala, comunitatea sau compania ta să facă primii pași în programare!

Alătură-te și tu evenimentului ca susținător și, alături de Adfaber, haideți să creionăm un viitor frumos pentru tinerii din România!

Sponsorii proiectului Hour of Code 2017 în România sunt: Banca Transilvania, Bitdefender, Carrefour România, Google, Christian Tour și UPC.

Mai multe detalii despre Hour of Code puteți accesa la www.hourofcode.ro

Galerie foto: http://bit.ly/2zIQMTg

Înscrieri la hourofcode.com/ro

Învață pe: ro.code.org/learn

Link Facebook: facebook.com/HourofCodeRo/

Despre code.org

Code.org, inițiator Hour of Code, este o asociație nonprofit dedicată promovării tehnologiei computerelor în școli, ca și în rândul femeilor, un segment slab reprezentat în acest domeniu de expertiză.

Despre Adfaber

Adfaber.org este o organizație nonprofit ce promovează tehnologia în domenii în care aceasta poate avea cu adevărat un impact pozitiv. Educația este unul dintre cele mai importante dintre aceste domenii, alături de sănătate și mediu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here