RITZ – NOUTATI LA SFARSIT DE NOIEMBRIE

0
2210
RITZ - NOUTATI LA SFARSIT DE NOIEMBRIE

ritz22

Apropierea rapida a sarbatorilor de iarna a transformat Londra intr-un tablou feeric, cu lumini, decoratiuni in aer liber de Crăciun, patinoare și piețele de Crăciun. Iata doar cateva motive sa ni te alaturi la inceputul lunii Decembrie pentru a te bucura de hotelul cu decoratiuni magnifice, de cumpărături de Crăciun din magazinele de designer, de lux, din apropiere, inclusiv celebrele Jermyn, Bond și Regent Streets.

ritz

Suntem incantati, de aceasta data, sa va propunem un pachet exclusiv, cu doua nopti de cazare la The Ritz, care  include o vizită de neuitat la splendidul Highclere Castle, casa lui Earl și a contesei de Carnarvon, locul unde a fost filmata drama de televiziune Downton Abbey.

Seara la sosire, va asteptam cu o cină care include patru feluri de mâncare, în magnificul salon William Kent iar gazda primitoare va va fi baronul Fellowes West Stafford, scriitor recunoscut pentru talentul sau, creatorul și producătorul mult premiatului serial de televiziune britanic, Downton Abbey.

A doua zi, un ghid privat vă va insoti la Highclere Castle unde veti participa la o recepție cu Champagne, urmată de un tur privat al superbei locatii, inclusiv expoziția egipteana  și camerele oficiale.

Ulterior, oaspeții vor servi un prânz cu trei feluri de mâncare imperecheate cu vinuri nobile, in splendida Dining Room State. Contesă de Carnarvon va fi gazda exclusiva a acestui prânz special.

La revenire înapoi la The Ritz, vei fi capabil să explorezi, pana tarziu, tot ce are Londra de oferit.
Acest pachet unic are disponibilitate limitată, astfel incat noi vă recomandăm să faceti cat mai repede rezervare , pentru a evita o dezamăgire.

Preturi pornesc de la 4510 lire sterline pentru o cameră superioara King, cu mic dejun englezesc în fiecare dimineață. Pretul include taxa pe valoarea adăugată si este valabil pentru doua persoane.

Sosirea este prevazuta pentru luni, 27 februarie 2017 iar plecarea pentru miercuri, 1 martie 2017. Rezervarile trebuie să fie platite in avans și sunt nerambursabile.

Acest pachet este un sejur este calculat pentru minim două nopți dar la cerere pot fi adaugate nopti suplimentare.

Pentru rezervari va rugam contactati departamentul rezervari prin e-mail la adresa: [email protected] sau la telefon +44 (0) 20 7300 2222.

MESE FESTIVE

1

Relaxați-vă după agitatia zilei de  Crăciun,  si alaturativa noua sa sarbatorim Boxing Day, cu si mai multe surprize culinare în restaurantul Ritz Michelin.

Bucurați-vă de o cină cu patru feluri de mâncare, cu divertisment sustinut de o trupa live si de dansatori profesionisti de tango, salsa și rumba. Pretul de 150 lire sterline pe adult si 75 lire sterline pentru un copil in vârsta de pana la 15 ani

SARBATORI INAINTEA CRACIUNULUI

3

Decoratiuni noastre de Crăciun sunt deja aranjate asa ca vino alaturi de noi pentru a admira splendidul nostru brad inalt de  aproape 8m, pe care l-am instalat in hol si pentru a asculta colindatorii.

Rezervați-vă noul nostru pachet de ajun de Crăciun pentru a te bucura de două nopți de cazare într-o camera superioară King, un upgrade la sosire și un mic dejun englezesc delicios servit în restaurantul Michelin Ritz în fiecare dimineață. In plus, oaspeții care rezervă acest pachet se vor bucura, de vin fiert cald, oferit din partea casei.

Acest pachet este valabil pentru perioadele 11-13 decembrie 2016 și 18 – 21 decembrie 2016. Prețurile încep de la 490 lire sterline pe noapte pentru o camera Superioara King,  pentru doua persoane și cu taxa pe valoarea adăugată, inclusa.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here