RITZ LONDRA CELEBREAZĂ A 110-A ANIVERSARE

RITZ LONDRA

1

Managerul general al RITZ LONDRA, dl Sal Gowili FIH, vă invită luna acesta la o seară specială „black tie”. Sunteţi aşteptaţi cu cele mai rafinate preparate gourmet, şampanie Laurent-Perrier şi cu cele mai extravagante acorduri muzicale.

Aveţi şansa unei experienţe unice participând vineri, 23 septembrie 2016, la evenimentul „Big British Birthday” unde pentru a celebra cea de-a 110-a aniversare a RITZ LONDRA, va concerta BBC BIG BAND.

Seara va începe la ora 19,30, cu o recepție Laurent-Perrier Champagne în uimitoarea William Kent Casa, adiacentă The Ritz, care datează din secolul al 18-lea. Chefi de prestigiu vă vor încânta cu preparate din fructe de mare suculente, mâncăruri delicioase şi un sortiment excepţional de tartine calde și reci.

Totul va fi învăluit în acordurile formaţiei “Wandering Hands” formată dintr-un saxofonist, un chitarist şi un solist vocal, care vă vor oferi un repertoriu plin de viață alcătuit din hit-uri ale ultimilor 60 de ani.

La ora 21,30, Restaurantul Ritz va găzdui un spectacol privat, de o oră, al BBC BIG BAND. Recunoscută drept cea mai valoroasă orchestră din Marea Britanie, BBC BIG BAND este alcătuită din 17 muzicieni profesioniști, care s-au alăturat celebrilor Claire Martin, câştigător al multor premii la festivalurile de jazz, OBE și Iain Mackenzie, o extraordinară solistă. Împreună, te vor purta într-o călătorie muzicală, înapoi în timp, interpretând piese clasice, cum ar fi “Come fly with me “și bineînţeles “Puttin ‘on The Ritz “.

La ora 22:30, după acordurile finale ale concertului, oaspeții se vor răsfăța cu o selecție de deserturi speciale, marca Ritz. Veţi urmări în acţiune nu mai puţin celebra echipă de chefi ai Ritz oferind un adevărat spectacol, flambând mini-clătite Suzettes şi creând momente de magie cu diverse creme de îngheţată obţinute prin răcire cu azot lichid.

În The Music Room, elegantul qintet Elle & Pocket Belles vă invită la dans toată noaptea interpretând un repertoriu în care se vor amesteca armonios ritmurile vintage şi cele moderne. Open barul din partea casei va fi deschis până la 0:30.

Preţul acestei nopţi de neuitat este de 350 lire sterline pentru o persoană.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here