Revolta câmpinenilor: ”Vom fi ca Ucraina bombardată de ruși!” Ce îi nemulțumește pe locuitorii orașului prahovean?

0
590

Câmpinenii nu vor pasaj subteran în centrul municipiului. Cel puțin aceasta este părerea pe care, majoritatea oamenilor și-o expune în spațiul public. Oamenii vor străzile asfaltate, pentru nu nu-și mai „rupe” mașinile din cauza gropilor, vor ștranduri, acum în plină vară, vor readucerea la viață a teatrului de vară sau a cinematografului. Proiecte pe care le consideră mult mai la îndemână și mult mai utile pentru un oraș cu nicio 30 de mii de suflete, conform Observatorul Prahovean.

Până pe 13 august, locuitorii celui de-al doilea municipiu al județului se pot pronunța cu privire la proiectul privind aprobarea PUZ-ului pentru pasajul subteran, ce ar transforma Câmpina într-un veritabil șantier. Un an zic autoritățile, nu se știe câți, spun scepticii.

După consultarea publică, proiectul va fi supus dezbaterii Consiliului Local.

Unii câmpineni sunt de părere că, odată demarat acest proiect, „orașul se va transforma, timp de 5 -10 ani, într-un fel de Ucraina, distrusă de bombele rușilor. Cerem stoparea mutilării Câmpinei”, spune Robert Tescu, localnic.

Realizarea pasajului subteran este o investiție pe fonduri europene. Primarul municipiului, Alin Moldoveanu, este convins că ducerea la îndeplinire a acestui obiectiv înseamnă „un oraș modern, dezvoltare durabilă, un proiect extraordinar pentru un municipiu modern, o moștenire de care copiii câmpinenilor să fie mândri!”

SURSA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here