Remanenta si motivarea resursei umane

0
11099
Businesswoman shakes hand with a businessman during an interview. Horizontal shot.

esursele umane, „aurul” business-ului meu

Cresterea exponentiala a eficientei unui business, prin automatizare, nu e o poveste, dar nici nu mai este realitatea firmelor din ziua de astazi.
Desi suntem cu ochii pe tot ce inseamna noutate tehnica, ce aplicata in firma, poate sa genereze eficienta, nu putem neglija faptul ca resursa umana trebuie sa fie “upgradata” si ea. Prin urmare, multi manageri incep cu …primenirea  ideilor lor despre cum pot obtine cat mai mult de la angajati, in acelasi timp, si la aceleasi costuri. Acestia sunt managerii care participa la cursuri prin care invata cum sa-si creasca profitul prin  motivarea  angajatilor.

Citeste mai departe…

Antreprenorul nu se teme de nou

A creste o idee de la zero si a o transforma intr-o afacere, mai ales una de success, nu e usor. Antreprenorii pot fi motor de crestere a economiei romanesti si nu in ultimul rand, generatori de noi locuri de munca.
Antreprenorul este un om cu initiativa, pricepere si curaj, care vede oportunitatile acolo unde altii nu observa ca ar fi, tocmai de aceea, ne asteptam ca un antreprenor adevarat sa vada potentialul de angajat valoros si loial, pe care il are persoana cu dizabilitati, calificata pentru postul ce trebuie ocupat.

Antreprenorule, aici, la ADV Romania, am dezvoltat programe care sa vin in sprijinul celor curajosi ca tine: internship si job coaching- prin care oferim angajatorilor posibilitatea sa descopere abilitati in dizabilitati, sa aiba angajati loiali si mai mult, sa sprijine transformarea societatii in care traim.
Noi am angajat 36 de persoane cu dizabiilitati. Tu ce faci?
Vrei sa vezi ce si cum lucreaza? Uite aici:

Prezentare Centru National de Economie Sociala - ADV Romania
https://www.youtube.com/watch?v=DEGuz2WnI54
Importanta consilierii si indrumarii in remanenta angajatilor

Mihai este un tanar seropozitiv HIV, diagnosticat in anul 1993, pe cand avea 5 ani. Acum el are 28 de ani si este unul dintre angajatii valorosi ai unitatii protejate Util Deco, sectie interna ADV Romania. Recent, el si prietena lui si-au achizitionat o casa, iar la vara, au stabilit sa se casatoreasca… Echilibru, fericire, implinire!

Viata lui nu a fost insa intotdeauna asa. In anul 2000, la inceputul clasei a VI-a, cand familia lui a fost nevoita sa-si schimbe domiciliul, mutandu-se intr-un alt sat, baiatul a fost nevoit, la randul lui, sa-si schimbe scoala. Aici, Mihai s-a confruntat cu reactii de respingere din partea directorului si a noilor colegi, care aflasera ca este infectat cu HIV. Aceste atitudini l-au determinat sa abandoneze scoala.

Citeste mai departe…

https://www.youtube.com/watch?v=GbOmR9ftZDQ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here