Raportul fraudelor de la City Insurance… 125 de milioane de euro care nu exista

0
174

Amenzi în valoare de 11 milioane de lei şi retragerea aprobării întregii conduceri a City Insurance! ASF a solicitat în plus prezentarea unui plan pentru restabilirea cerințelor de capital. Conducerea companiei a fost preluată temporar de FGA

Cei trei membri ai Directoratului City Insurance, Szilagyi Renato – președinte Directorat, Barbu Mircea Buzerea – vicepreședinte și Stavros Mavrogalos Fotis Spyridon – membru, au fost sancţionaţi de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) cu amendă de 1 milion de lei, fiecare. Totodată a fost retrasă aprobarea întregii conduceri a instituție.

La rândul său, fiecare membru al Consiliului de Supraveghere al asigurătorului a primit câte o amendă în valoare de 1 milion de lei și a fost sancţionat şi cu retragerea autorizației. Aceştia sunt: Woodthorpe Robert Browne – președinte, Max Walter Rossler – vicepreședinte, Cristian Pascale, Aelita Arampova și Epameinondas Papanikolaou.

Compania City Insurance, a primit, de asemenea, o amendă în cuantum de 2.930.766 lei și obligația de a transmite către Autorității de Supraveghere Financiară, spre aprobare, un plan de finanțare și redresare pentru a fi restabilit nivelul fondurilor proprii eligibile necesare acoperirii cerințelor de capital.

În Monitorul Oficial din data de 07 iunie 2021 a fost publicată DECIZIA privind sancţionarea cu amendă şi retragerea aprobării acordate de Autoritatea de Supraveghere Financiară, domnului Szilagyi Renato, în calitate de preşedinte al directoratului Societăţii de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A. pe care o publicăm, mai jos.

monitorul-oficial-partea-i-nr-573 (1)-13-31

 

 

 

 

Citeste si  Pretul Vanghelioanelor-11 ani de inchisoare in prima instanta si 15 milioane de euro daune pronuntate de prima instanta impotriva lui Marian Vanghelie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here