Radu Soviani pierde 1 milion de RON si lupta cu ASF

0
2981

Minuta deciziei CAB nr. 1778/28.03.2016 (dosar nr. 18444/3/2015):

Respinge ca nefondat recursul formulat de recurenta SC RST MEDIA SRL. Admite recursul declarat de recurenta Autoritatea de Supraveghere Financiara. Caseaza sentinta recurata si in rejudecare: Respinge in integralitate cererea de chemare in judecata formulata de reclamanta-parata SC RST MEDIA SRL. Admite cererea reconventionala formulata de parata-reclamanta Autoritatea de Supraveghere Financiara. Obliga reclamanta-parata SC RST MEDIA SRL la restituirea catre parata-reclamanta Autoritatea de Supraveghere Financiara a sumei de 27.555,64 lei. Definitiva”.

Minuta sentintei TMB nr. 6196/30.09.2015: Admite in parte cererea de chemare in judecata. Obliga pe parata la plata catre reclamanta a sumei de 191.115,89 lei. Respinge ca neintemeiata cererea reconventionala. Obliga pe parata la plata catre reclamanta a sumei de 451 lei reprezentand taxa de timbru. Cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare”.

Prin cererea de chemare in judecata promovata de RST Media, prin directorul general Radu Soviani, s-a solicitat obligarea Autoritatii de Supraveghere Financiara la plata unor despagubiri in cuantum de peste 1 milion de lei. Pretentiile formulate de jurnalistul Radu Soviani deriva din anumite contracte de achizitie publica incheiate cu Autoritatea de Supraveghere Financiara, pentru asigurarea managementului in domeniul comunicarii, se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii de Casa de avocatura Musat & Asociatii.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti confirma pe deplin argumentele noastre, in sensul importantei majore a respectarii reglementarilor imperative aplicabile contractelor de achizitie publica. Solutia instantei de recurs reprezinta o noua victorie importanta obtinuta de Musat & Asociatii in favoarea Autoritatii de Supraveghere Financiara, litigiu care intregeste portofoliul de astfel de mandate complexe incredintate de clientii nostri”, a declarat Dr. Gheorghe Buta (foto), Co-Managing Partner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here