Puflene Resort – noul etalon al ospitalitatii din Delta Dunarii

0
8165

Amplasat pe marginea lacului Murighiol, intr-un decor natural unic, „Puflene Resort” este destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat, fie ca esti impreuna cu familia sau prietenii, bunul gust, rafinamentul si eleganta te vor surprinde la fiecare pas.

Posibilitatile de relaxare sunt multiple si raspund celor mai exigente cerinte. Acest proiect este rezultatul pasiunii si al perseverentei, intr-un peisaj de basm desfasurat pe o suprafaţa de aproape 10 ha.

„Puflene Resort” din Murighiol este noul etalon al ospitalitatii din Delta Dunarii.

Numeroasele restaurante va pun la dispozitie o gama variata de preparate internationale si cu specific local pregatite cu indemanare de profesionisti ai domeniului.

Centrul de relaxare al hotelului este remediul perfect impotriva stresului si locul ideal pentru recuperarea tonusului si a bunei dispozitii.

Pentru cei pasionati de pescuit se pot organiza excursii cu ambarcatiunile proprii pe canalele Deltei unde pot fi admirate fauna spectaculoasa si intinderile de vegetatie luxurianta.

Centrul de conferinte prin capacitatea si nivelul de echipare ofera un cadru optim intalnirilor de afaceri.

Accesul catre „Puflene Resort” se poate face cu autoturismul propriu, avantaj pe care celelalte unitati de primire turistica din zona nu il au, turistii nemaifiind nevoiti sa astepte o ambarcatiune pentru a se face transferul.

 1. SERVICII DE CAZARE LA STANDARDE  DE  4 STELE

www.Pufleneresort.ro

Acestea cuprind: room service, curatatorie-calcatorie, de informare, transport al bagajelor, parcare pentru autoturisme, păstrare a obiectelor de valoare, mic dejun, trezirea la cerere, concierge, primirea si transmiterea corespondentei, rezervare de bilete.

Structura cazare

 1. Hotelul este format din doua corpuri de clădire, corp A si corp B ce oferă o privelişte superba asupra lacului si a parcului propriu. Are o capacitate de 102 spatii de cazare (96 camere duble si 6 apartamente). Toate camerele dispun de: minibar, seif, cablu TV, Internet, telefon, uscător de par, terasa, aer condiţionat, sistem de acces VingCard.
 2. Vilele, in număr de 16, având o capacitate de cazare de 64 locuri, sunt formate din doua camere, baie si curte exterioara, fiind ideale pentru familiile cu copii. Camerele au paturi matrimoniale sau doua paturi simple, iar in living exista o canapea extensibila, minibar, seif, cablu TV, telefon, uscator de par, aer conditionat, Internet, sistem de acces VingCard.

Exista spaţii de cazare cu băi dimensionate şi utilate specific pentru persoanele cu dizabilităţi fizice.

 1. SERVICII DE ALIMENTATIE PUBLICA

“Puflene Resort” dispune de un restaurant cu o capacitate de 300 locuri cu meniu international. La dispoziţia turiştilor noştri se afla si o pizzerie, mai multe baruri si terase, care prin specificul lor satisfac cele mai exigente asteptari. In fiecare week-end, muzica si voia buna este asigurata de o formatie dobrogeana.

 1. SERVICII AGREMENT

Pentru cei care iubesc apa si soarele sau pentru cei dornici de relaxare, „Puflene Resort” pune la dispozitie piscina exterioara de dimensiuni olimpice, piscina interioara, piscina pentru copii, sala de fitness, jacuzzi, sauna, salina si un salon de înfrumuseţare.

Din dorinţa de a oferi turiştilor noştri un sejur cat mai atractiv cu activităţi diversificate, va punem la dispoziţie un teren de fotbal, volei sau tenis, o sala de jocuri – biliard, tenis de masa, plimbări cu hidrobiciclete, bărci, lotci. Putem oferi de asemenea, servicii de pescuit, observator pentru pasari (In complex exista un observator de păsări cu o înălţime de 20 m de unde se poate vedea toata Delta Dunării). Se organizează croaziere de o zi in Delta Dunării cu navele proprii REX 1, cu o capacitate de 60 locuri, REX 2, cu o capacitate de 12 locuri si REX 3 cu o capacitate de 22 locuri, la bordul cărora se poate servi masa de prânz.

 1. CONFERENCE CENTER

Centrul de conferinţe cuprinde 5 săli de cu o capacitate cuprinsa intre 20 si 350 de locuri ca care vă asigură soluţia ideală pentru orice tip de eveniment, de la prezentări, work-shop-uri, simpozioane, congrese, programe de team building, întâlniri, cocktail-uri, recepţii până la diverse evenimente sociale. Salile pot fi compartimentate in modalitati diferite cu ajutorul peretilor glisanti avand in dotare echipamente adecvate (video-proiector, flipchart, Internet, sistem de sonorizare), sistem de climatizare si finisaje cu materiale fonoabsorbante.

 

 1. TARIFE CAZARE
  STRUCTURA DE CAZARE NR. TARIFE RECEPTIE
    CAMERE LUNI – JOI VINERI – DUMINICA
1. Vila 16 350 lei 400 lei
2. Camera dubla matrimoniala 30 320 lei             370 lei
3. Camera dubla twin 66 320 lei 370 lei
4. Apartament 6 420 lei 470 lei
     

Ocuparea fiecarui tip de camera de catre o singura persoana (in regim single) se calculculeaza scazand 30 lei din tarif.

Tarifele prezentate sunt calculate pentru doua persoane adulte. n

Taxarea copiilor ce insotesc parintii se face incepand cu varsta de 3 ani, pana la 14 ani cu 30 lei/ noapte/ camera, echivalentul unui pat suplimentar si mic dejun, copiii pana in 3 ani dispunand de gratuitate la cazare si mic dejun.

Incepand cu varsta de 14 ani toate persoanele sunt considerate adulte.

Taxarea celei de-a 3-a persoana adulta in spatiile ce permit cazare acesteia se face cu echivalentul a 50% din valoarea uni loc la care se adauga contravaloarea micului dejun.

(Ex. calcul: Tarif cazare pt 2 persoane 300 lei – 2 mic dejun (60 lei) = 240 lei / 4 = 60 lei + mic dejun = 90 lei)

Tarifele includ:

 • Mic dejun,TVA, taxa hoteliera
 • Prosop si sezlong la piscina exterioara (in limita locurilor disponibile)
 • Internet wireless
 • Parcare (in limita locurilor disponibile)
 • Acces gratuit la Relaxing Area (piscina interioara, sala fitness, jacuzzi,sauna,teren sport fara nocturna)
 • Pescuit in lacul Murighiol

Facilitati camera: aer conditionat, cabina de dus / cada, terasa, tv prin cablu, Internet, minibar, seif, telefon, uscator de par.

Facilitati hotel: Spa Center (piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala fitness, salon de infrumusetare, salina, masaj), piscina exterioara, room service, parcare, spalatorie / calcatorie, acces Internet, restaurant, bar, terasa, pizzerie, loc de joaca pentru copii, biliard, terenuri de sport, excursii in Delta Dunarii cu nave proprii, inchiriere hidrobiciclete, camera pentru bagaje.

 1. TARIFE SALA DE CONFERINTE
DENUMIRE SALA NR.

LOCURI

TARIFE RECEPTIE
TARIF / ZI TARIF / 4 ORE
Sala EGRETA MARE 200 locuri 800 lei 500 lei
Sala EGRETA MICA 150 locuri 800 lei 500 lei
Sala PELICAN 22 locuri 600 lei 400 lei
Sala LEBADA 40 locuri 700 lei 500 lei
Sala EGRETELOR 350 locuri      1.200 lei 800 lei
SALA CORMORAN 22 locuri 600 lei 400 lei

 

 1. TARIFE SERVICII AGREMENT
  DENUMIRE SERVICIU TARIFE
1. INCHIRIERE TEREN FOTBAL 120 lei / ora

150 lei / ora nocturna

2. INCHIRIERE TEREN TENIS 70 lei / ora

100 lei / ora nocturna

3. INCHIRIERE HIDROBICICLETA CU PEDALE 20 lei / ora
4. INCHIRIERE HIDROBICICLETA CU MOTOR 40 lei / ora
5. INCHIRIERE BARCUTE CU VASLE 20 lei / ora
6. ACCES PISCINA EXTERIOARA

(pentru persoanele care nu sunt cazate)

50 lei / zi

Copiii cu varsta intre 0 si 7 ani, insotiti de parinti, beneficiaza de gratuitate.

 1. EXCURSII IN DELTA  DUNARII  CU  NAVELE  PROPRII
 2. Nava REX C
 • Capacitate transport – 6 locuri pe scaune
 1. Nava REX 2
  • Capacitate transport – 30 de locuri pe scaune
 1. Nava REX 3
 • Capacitate transport – Punte de promenada acoperita, cu 22 de locuri pe scaune
 1. Nava REX 4
 • Capacitate transport – 15 de locuri pe scaune
 1. Nava REX 5
 • Capacitate transport – 15 de locuri pe scaune
 1. Nava REX 7
 • Capacitate transport – 16 locuri pe scaune

Subliniem întreaga noastră disponibilitate de a furniza si alte programe combinate, in funcţie de solicitări.

In cazurile unde oferta noastră este adaptata solicitărilor, tarifele se vor negocia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here