Psihologie, Drept, Informatică sunt domeniile preferate de viitorii studenţi ai Universității Spiru Haret

0
678
  • Campania de preînscriere online la programele de studii Licenţă şi Masterat continuă până pe 28 iunie 2019
  • Numărul celor care s-au preînscris este dublu faţă de 2018

Bucureşti, 12 iunie 2019 – Platforma de preînscriere online la una dintre cele 14 facultăţi ale Universităţii Spiru Haret rămâne deschisă viitorilor candidaţi până pe data de 28 iunie 2019. Campania de preînscriere online a început pe data de 11 februarie 2019, iar până în acest moment numărul preînscrişilor la unul dintre cele 42 de programe Licenţă şi 31 programe Masterat este dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Programele de Licenţă de Psihologie, Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, Drept, Informatică şi Kinetoterapie şi motricitate specială alcătuiesc un top 5 în opţiunile viitorilor studenţi care au ales acest demers de preînscriere online la Universitatea Spiru Haret. În preferinţele candidaţilor pentru alegerea unui program de Masterat, pe primele cinci poziţii se află Psihologie clinică şi intervenţie psihologică, Kinetoterapia în afecţiuni locomotorii, Administraţie publică şi management în context european, Contabilitatea agenţilor economici şi a instituţiilor publice şi Educaţie fizică şi antrenament sportiv.

Aplicanţii care au completat online pe site-ul www.admitere.spiruharet.ro formularul de preînscriere online din dreptul programului de Licenţă sau de Masterat trebuie să îşi confirme locul până pe 31 iulie 2019 şi nu vor mai achita taxa de înscriere în valoare de 130 de lei.

„Campania de preînscriere online de anul acesta a înregistrat un număr dublu de aplicanți faţă de aceeaşi perioadă din 2018 în demersul iniţiat de Universitatea Spiru Haret. De asemenea, proiectul «Liceenii» aflat în al şaselea an de implementare, a fost extins de anul acesta în judeţele centrelor noastre universitare în parteneriat cu Inspectoratele Şcolare. Proiectul a reprezentat o modalitate eficientă de interacţiune cu elevii claselor a XI-a şi a XII-a. Universitatea Spiru Haret a ales în această perioadă a campaniei de preînscriere să aibă un dialog direct cu viitorii studenţi, prin participarea la diferite târguri educaţionale unde cei interesați au putut veni şi cere detalii despre oferta educaţională din anul universitar 2019 – 2020. Numărul mare de vizitatori la standul universităţii de la aceste evenimente ne-a confirmat că tinerii sunt foarte interesaţi de informaţii atunci când vine vorba de alegerea lor educaţională pe termen lung“, declară Laura Grigore, reprezentant al departamentului de marketing și comunicare.

Oferta educaţională a Universităţii Spiru Haret pentru anul universitar 2019 – 2020 este disponibilă în cinci centre universitare din ţară: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova sau Câmpulung. Viitorii haretiști pot alege dintre specializări precum Drept, Administraţie publică, Poliţie locală, Educaţie fizică şi sport, Kinetoterapie şi motricitate specială, Litere, Informatică, Medicină veterinară, Psihologie, Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, Marketing, Management, Contabilitate şi informatică de gestiune. Descrierea programelor de Licenţă din toate centrele universitare poate fi vizualizată pe site-ul https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta. Trebuie menţionat că în oferta programelor de Licenţă se regăsesc şi două în limba engleză: Medicină Veterinară şi Marketing.

Oferta educaţională pentru programele de Masterat vizează 12 domenii precum Informatică, Drept, Ştiinţe Administrative, Ştiințe ale comunicării, Contabilitate, Finanţe, Management, Marketing, Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei, Filologie, Ştiinţa Sportului şi Educaţiei Fizice. Din anul universitar 2019 – 2020, vor fi introduse două programe noi de studii universitare de Masterat: Administraţie publică şi management în context european şi Managementul integrat al afacerilor. Toate detaliile despre programele de Masterat din cele cinci centre universitare pot fi aflate de aici https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat.

Viitorii studenţi pot accesa platforma online de preînscriere din toată ţara şi pot completa formularul în funcţie de centrul universitar, programul de Licenţă sau de Masterat, forma de învăţământ. Sistemul implementat încă din anul 2017 are rolul de a veni în sprijinul viitorului candidat prin simplificarea procedurilor administrative specifice înscrierii la facultate. Parcurgerea următoarelor etape ale procesului de admitere în cadrul universității este obligatorie. Admiterea propriu-zisă are loc în perioada 1 iulie – 27 septembrie 2019.

Dobândirea statutului de student constă în depunerea dosarului de candidatură (ce include formularul de preînscriere), susținerea probelor de admitere specifice domeniului ales, obținerea calificativului de „admis” și încheierea contractului de studii.

Universitatea Spiru Haret menţine legătura cu studenţii, absolvenţii, dar şi cu cei interesaţi de proiectele în care instituţia este angrenată prin intermediul site-ului http://www.spiruharet.ro/ sau a paginii de Facebook: https://www.facebook.com/Universitatea.Spiru.Haret/.

➡ Descoperă Universitatea Spiru Haret şi fii student haretist de la 1 octombrie 2019!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here