PROPRIETAȚI DE LUX ÎN CANNES

0
3064

Din anul 1977 Compania imobiliară de lux, Michaël Zingraf Real Estate, reprezintă standardul în domeniu din punctul de vedere al serviciilor prestate cu extremă discreţie care se adresează celei mai exigenţe clientele. Au după an, proprietăţi excepţionale au fost oferite spre vânzare sau închiriere la pachet cu o gamă largă de servicii personalizate.

Profesionalismul şi know-how-ul dovedit a condus la cooptarea companiei Michaël Zingraf Real Estate în celebra reţea imobiliară Christie’s Internaţional Real Estate Network care a confirmat alegerea şi faptul că aceasta este reprezentantul său oficial pentru Sud-Estul Franţei. Pe lângă această recunoaştere a excelenţei, afilierea la celebra reţea Christie’s, a adus companiei Michaël Zingraf Real Estate dreptul de a fi reprezentată, la nivel mondial, prin ceilalţi 140 de membrii care compun grupul.

Cele 11 agenţii ale Michaël Zingraf Real Estate Christie’s se găsesc în două zone de referinţă, Côte d’Azur şi Provence, unde deţin un portofoliu impresionant de proprietăţi exclusiviste, destinate vânzării dar mai ales închirierii sezoniere. Aceste proprietăţi sunt oferite cu toate serviciile de management şi securitate incluse.

Vă invităm să vă lăsaţi seduşi de selecţia exclusivă, de proprietăţi de lux, realizată de Michael Zingraf Real Estate.

cannes zingraf 1

Suprafața locuibilă 109 m2, 3 dormitoare și o superba terasă de 111 m2

cannes zincraf real estate

Suprafața locuibilă 150 m2, 4 dormitoare și o superba terasă de 56 m2

cannes zingraf property

Suprafața locuibilă 106 m2, 4 dormitoare și o superba terasă de 200 m2

cannes californie

Suprafața locuibilă 168m2, 3 dormitoare și terasă de 8m2

cannes eden

Suprafața locuibilă 108 m2, 3 dormitoare și o superba terasă de 120 m2

cannes croix des gardes

Suprafața locuibilă 146 m2, 2 dormitoare și o superba terasă de 146 m2

cannes1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here