O selectie de proprietati superbe, in Sudul Frantei

0
5384
proprietati superbe, in Sudul Frantei

O casa de oras, cu un acoperis-terasa de 90m2 si cu vedere la mare

Situata in comuna Saint-Jean-Cap-Ferrat, departamentul Alpes-Maritimes din sud-estul Franței, la câțiva metri de Rouvier Walks și plaja Cro dei Pin, superba casă de oraș cu două nivele se bucură de o frumoasă gradina si de o minunata vedere la mare.

Restructurarea și renovarea completă a cuprins fațadele exterioare și interioare, acoperisul, intrarea privata cu poarta automata si piscina.

Casa are la parter un living cu deschidere spre o frumoasa sufragerie, o bucatarie, birou care la nevoie poate fi amenajat ca dormitor si un grup sanitar pentru oaspeți. Tot din living se poate iesi spre terasa si gradina.

La etaj sunt 2 dormitoare cu bai private si dressing-uri, Ambele dormitoare au acces spre terasa. Proprietatea este completata de o mică piscină și de parcarea privată.

Suprafata locuibila este de 80m2 iar pretul pentru aceasta proprietate linistita, insorita si la doar 20 m de mare, este de 1.690.000 Euro.

golf villefranche

Un apartament minunat cu vedere panoramică spre Golful Villefranche

Situat in Villefranche-sur-Mer, minunatul apartament dispune de o superba vedere panoramica spre golf.

122m2 renovati la cel mai inalt standar de calitate care includ un apartament cu living deschis spre terasa, o bucătărie complet echipată , 3 dormitoare cu bai proprii si o garsoniera compusa dintr-un living, o bucătărie complet echipată, o camera de dus si o spalatorie.

Pretul linistitei proprietati, orientate spre sud-est, inclusiv vederea spre mare, 1.290.000 Euro.

Villefranche-sur-Mer-homes

corne-d'or-france

O alta resedinta de vis, cu vedere panoramica spre mare, in prestigioasa zona rezidentiala, “Corne d’Or”, Villefranche-sur-Mer

Un apartament sublim, cu o suprafata locuibila de 122m2 , construit la inceputul secolului trecut, situat in prestigioasa zona rezidentiala “Corne d’Or”, una dintre cele mai populare locații de pe Riviera franceză.

Apartamentul a fost recent renovat folosindu-se materiale si tehnologie de ultima generatie.

Resedinta oferă volume foarte generoase și nobile… Livingul generos dispune de o deschdere dubla catre terasa de 150m2,orientata spre sud, cu o vedere panoramică spre mare.

Bucataria este complet utilata si echipata cu o deschide spre superba sufagerie.

Trei dormitoare mari, cu baie proprie si dressing completeaza spatiul. In plus, exista o pivniță indestulatoare și multe locuri de parcare.
Pretul proprietatii, 1.050.000 Euro.

Exista posibilitatea de a cumpăra si o construcție independentă aflata in apropiere, de 30 m2, care poate adaposti un garaj mare sau un studio de locuit separat.

coasta de azur proprietati lux port privat enze

Un apartament luminos cu vedere spre portul privat, in Eze, o comuna in departamentul Alpes-Maritimes din sud-estul Frantei

Situat intr-o resedinta de lux care beneficiaza de servicii de administrare si ingrijire permanente, superbul apartament de 90m2 cu deschideri si terasa catre superbul port privat si spre mare, dispune de doua dormitare uriase.
Pretul apartamentului, 1.260.000 Euro

coasta de azur port coasta de azur

Proprietate cu vedere la mare in apropiere de Monte Carlo Country Club, Roquebrune-Cap-Martin

Situat in ROQUEBRUNE ST ROMAN, intr-un bloc exclusivist construit si finisat cu materiale de lux, superbul apartament are o suprafata locuibila de 116m2.

Livingul dublu, bucataria complet accesorizata, doua dormitoare cu bai independente, una cu Jacuzzi, a doua balneo, o toalata independenta, o terasa superba de 50m2, o pivnita si 2 locuri de parcare alcatuiesc imaginea completa a exclusivistei proprietati.

Patind 1.375.000 Euro, poti locui in vecinatatea Monte Carlo Country Club si sa te bucuri in fiecare zi de vederea marii.

design interior vila lux vila franta

Vila contemporana, moderna cu o vedere de vis deasupra Nisei si a marii in Villefranche-sur-Mer

Intr-o linistita zona rezidentiala, intre Nisa si Monaco, foarte aproape de zona de shopping Col de Villefranche se gaseste aceasta vila contemporana dotata cu o piscina imensa cu jacuzzi, cu o terasa de 200m2, cu bucatarie de vara si cu o superba vedere deasupra Nisei, pana departe, la mare.

Vila are un imens living de 100m2, 4 dormitoare, un birou la mezanin, cateva locuri de depozitare, o spalatorie, garaj pentru doua masini si o multime de locuri de parcare.

Pretul pentru cei 250m2 locuibili si pentru cei 1.780m2 de teren aferent, 3.200.000 Euro.

vila franta vila vedere la mare

Un alt apartament superb in linistita zona rezidentiala Roquebrune-Cap-Martin

Suprafata totala a acestui apartament compus din 3 camere, este de 103m2.

In plus, proprietatea dispune de o terasa de 85m2 la care se ajunge printr-un living dublu, luminos, care dispune si de o deschidere spre gradina. Si bucataria dispune de o deschidere direct catre terasa.

Cele doua dormitoare la randul lor dispun de o a doua terasa. de bai individuale.
In plus mai exista o camera de dus si o toaleta separata pentru oaspeti.

Intreaga proprietate si garajul aflat la subsolul imobilului are un pret de 1.280.000 Euro.

Roquebrune-Cap-Martin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here