Profit.ro se indreapta cu viteza maxima spre un zid

0
3363
profit.ro

Doi dintre fondatorii Profit.ro dau în judecată publisherul publicației cu profil economic, lansat în urmă cu exact un an. Este vorba despre Ovidiu Tempea și Cristi Popa, cei care au pornit alături de Oana Osman proiectul Profit.ro.

Cei doi au înregistrat pe 17 august câte o acțiune în instanță împotriva societății Profit.ro Publishing. Cele două procese au ca obiect „contestație decizie de concediere” și sunt înscrise la Tribunalul București, potrivit informațiilor de pe Portalul Intanțelor de Judecată.

Până acum, nu a fost stabilită un termen al procesului.

Restructurarea vine pe fondul neînțelegerilor dintre Ovidiu Tempea și Cristi Popa, pe de o parte, și o parte din acționari, pe de altă parte.

Ovidiu Tempea și Cristi Popa sunt și acționari ai site-ului Profit.ro (cu câte 10% din participații). Ce se întâmplă cu acțiunile lor? Vor fi preluate de acționarii actuali?

„Se discută și această variantă”, a declarat pentru Paginademedia.ro Andreas Fuhrman, unul dintre acționarii Profit.ro.

Despre restructurarea celor doi?

„Sunt momente în care trebuie să decidem ce este mai important pentru fiecare. Am decis, ne-am strâns mâinile, le-am mulțumit pentru colaborare și fiecare a plecat mai departe”, a declarat Andreas Fuhrman.

Proiectul Profit.ro a fost lansat pe 2 septembrie 2015, din echipă făcând parte Oana Osman, Cristi Popa și Ovidiu Tempea.

Cristi Popa si Ovidiu Tempea au plecat din pozitiile de redactor sef si publisher. Oana Osman și Thomas Dinca se ocupă acum de coordonarea redactiei.

În prezent, acționarii site-ului sunt jurnaliștii Ovidiu Tempea, Cristi Popa și Thomas Dincă și oamenii de afaceri Andreas Fuhrman și Paula Dobrescu. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Paula Dobrescu, fondatoarea agenției de turism dedicată segmentului corporate Business Travel, urmează să iasă din proiectul Profit.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here