Profesorul Adrian Streinu Cercel, omul care, în urma cercetărilor făcute în domeniul bolilor infecţioase, a descoperit mecanismele cele mai subtile are capuşarii

1
4066

În urmă cu câteva zile, RISE Project a publicat o amplă anchetă privind legăturile şi combinaţiile pe care profesorul Adrian Streinu Cercel le are pe piaţa farma din România.

Cunoscut ca un adevărat „Guru”, o autoritate incontestabilă în materie de boli infecţioase, profesorul Streinu Cercel se pare că s-a specializat, în paralel şi în domeniul căpuşelor… Veţi vedea, în continuare, de ce…

Am găsit o rețetă medicală de succes:

Conduce un spital mare la noi, dar îl căpușează cu un offshore din Cipru, pe mână cu un executiv dintr-o corporație americană, deturnând bani de la guvernul norvegian ca să-i testeze de hepatită pe românii săraci.

În centrul ecuației se află profesorul Adrian Streinu-Cercel de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Pastila de la doctor ascunde un război subteran cu tranzacții neștiute prin fundații personale, practici ilegale împământenite în corporații farma, șpăgi către medici influenți, achiziții publice secrete sau campanii mascate de promovare.

Sătul, un angajat din România al grupului american AbbVie a reclamat corupția din sistem șefilor săi cei mari din Statele Unite, dar și la DNA.

RÂSE a obținut scurgerea de informații, documentele offshore din Cipru și a urmărit sutele de mii de euro primite de doi infecționiști celebri, manageri de spitale, de la Abbvie, numărul 1 pe țară în materie de vânzări farma.

Citiţi continuarea articolului aici: https://www.riseproject.ro/articol/spitalul-meu-de-stat/

 

1 COMMENT

  1. Aceștia sunt mai capabili ca toate cele 7 servici secrete ale României…. De ce nu lasam unul singur și acesta sa fie anchetatorii de la Rise Project…. Ei le arata ca la prosti serviciilor și aia nu fac nimic…. DNA ia de citește și învață! Fa ceva!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here