Pro tv plus DNA cer daune de 600,000 de euro de la patronul ”Chocolat”

0
4809
Tudor Constantinescu

Fix când se pregătea să-şi facă marea revenire pe micul ecran, la Pro TV, chef-ul Tudor Constantinescu, patronul lanţului de cofetării Chocolat, a ajuns după gratii, acuzat că a dat statului o gaură de jumătate de milion de euro. Însă nu doar statul are o problemă cu el, ci şi Pro-ul, a cărui imagine a avut de suferit de pe urma scandalului.

Cireaşa de pe tortul grilei de primăvară a Pro TV-ului s-a transformat în bomboana de pe colivă în momentul în care Tudor Constantinescu a fost reţinut pentru constituire de grup infracţional, evaziune fiscală în formă continuată şi instigare la fraudă informatică în formă continuată.

Fostul jurat de la “Top- Chef” (Antena 1) ar fi trebuit să devină vedeta show-ului “Bake Off”, cel mai nou format importat al Pro-ului, care fusese anunţat cu surle şi trâmbiţe şi avusese lansare cu şase luni înainte de difuzare.

La momentul la care cofetarul a intrat în bucluc cu legea, o întreagă ediţie fusese filmată şi peste 700.000 de euro investiţi.

Scandal şi prejudicii de imagine

Bani pierduţi, se vede treaba, întrucât, în speranţa unei pedepse mai blânde, Constantinescu şi-a recunoscut faptele şi, cel mai probabil, va fi condamnat.
Dosarul penal cu care s-ar putea alege şi întregul scandal pe care l-a generat nu fac nici un bine Pro-ului – cunoscute fiind rigorile postului -, care, potrivit surselor din preajma conducerii, a activat clauza care impune penalizarea lui Constantinescu.
Astfel, pentru prejudiciile aduse imaginii companiei, cofetarul ar putea plăti 100.000 de euro, care nu ar acoperi nici o şeptime din adevăratul prejudiciu – cei peste 700.000 costuri de producţie care s-au dus pe apa sâmbetei şi se vor devaloriza în arhivele televiziunii.

Citeste si  Vai de capul ei de justitie din Romania. Cazul minstrului despre care se stie si se scrie de mai mult 5 ani ca primeste bani din off-shore prin operatiuni tipice de spalare de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here