Primul autogrill din România se deschide pe 18 aprilie și arată ca un OZN

0
2956
Primul autogrill din România se deschide pe 18 aprilie

Primul autogrill din România se va deschide, 18 aprilie, pe DN 1, în Prahova, iar construcţia va arăta ca un OZN. Valoarea investiţiei depăşeşte 1.500.000 euro.

Pizza&Grill este amplasat pe DN1, la kilometrul 96, pe raza localităţii Cornu din judeţul Prahova şi va funcţiona într-o clădire de tip OZN.

„Pizza&Grill se doreşte a fi un reper pentru persoanele aflate în tranzit, dar şi pentru localnici. Ideea ne-a venit de la observaţia că în România, în ultima perioadă nu s-au mai construit clădiri cu arhitectură mai deosebită. Construcţia implică o investiţie mai mare, dar am considerat că este oportun ca şi clădirea să fie un punct de atracţie. Arhitectul care a realizat proiectul este specializat în acest gen de construcţii, cu design mai futurist”, arată reprezentanţii societăţii.

Pizza&Grill va funcţiona într-o clădire impresionantă, de tip OZN, despre care, spun sursele citate, este unică în peisajul unităţilor de profil din România.

„Construcţia a început în luna noiembrie 2015, iar investiţia depăşește 1.500.000 euro. Pizza&Grill va avea o capacitate de 88 de locuri, dar va include şi o sală de evenimente cu 110 locuri, iar în sezonul cald va fi deschisă şi o terasă”, adaugă reprezentanţii societăţii.

În Pizza&Grill vor funcţiona un restaurant de tip fast-food, pizzerie sau bar. Construcţia va fi inaugurată pe 18 aprilie.

Autogrill este un concept de fast fond și catering, care oferă mâncare caldă pe autostrăzi şi drumuri naţionale în peste 40 de ţări din Europa şi SUA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here