Primăria Sectorului 3 a organizat o licitaţie pentru propria firmă de pază. Dar, a pierdut-o !

0
1345

Primăria Sectorului 3 a atribuit firmei private OK Guard un contract pentru servicii de pază, în urma unei licitaţii la care a participat şi firma proprie. OPS 3 Ordine şi Protecţie S3 SRL a oferit însă un preţ mai mare comparativ cu cel oferit de firma privată câştigătoare.

Primăria Sectorului 3 a declarant castigatoare oferta OK Guard, în valoare de 814.000 lei, în cazul unei licitaţii pentru servicii de pază, lansată la finele lunii iulie. Criteriul de atribuire a contractului a fost “preţul cel mai scăzut”.

La licitaţie a participat şi firma de profil a Primăriei Sectorului 3, respectiv OPS3 Ordine si Protectie S3 SRL,a spus pentru Economica.net Cezar Iacob, consilier local.

Potrivit lui, reprezentanţii firmei de pază a Primăriei şi-au justificat înfrângerea în faţa Consiliului Local prin faptul că firma privată ar fi venit cu un preţ de dumping.

Pe de altă parte, Cezar Iacob susţine că preţul oferit de firma privată îi acoperă acesteia cheltuielile şi îi oferă şi un mic profit.

Consilierul local pune sub semnul întrebării eficienţa şi utilitatea firmelor Primăriei de sector, în contextul în care acestea nu reuşesc să câştige nici măcar licitaţiile organizate de Primărie.

Pe lângă firma de pază, Primăria Sectorului 3 a mai înfiinţat şi societăţile Administrare Active Sector 3 SRL, Algorithm Residential S3 SRL, Algorithm Construcţii S3 SRL, AS 3 Administrare Străzi S3 SRL, SD 3 Salubritate şi Deszăpezire S3 SRL, Investitii Spatii Verzi S3 SRL.

Prin firma AS 3 Administrare Străzi S3, Primaria Sectorului 3a preluat recent Delta ACM 93, una dintre cele mai mari firme de construcţii din România, cu lucrări la metroul de Drumul Taberei şi Centura Capitalei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here