Primăria Capitalei premiază cuplurile care aniversează 20, 50 şi 75 de ani de căsătorie

7
2337

Consiliul General al Municipiului Bucureşti dezbate un proiect important potrivit căruia, cuplurile care aniversează 20, 50 și 75 de ani de căsătorie vor primi anumite stimulente financiare din partea Primăriei Capitalei.

Proiectul se numeşte „Diploma de onoare şi plata unui premiu pentru familiile care îşi aniversează căsătoria”.

Astfel, cei care împlinesc 25 de ani de căsătorie, vor primi 1 000 de lei, cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie ar putea primi 1.500 de lei, iar cuplurile care împlinesc 75 de ani vor fi recompensate cu suma de 3.000 de lei.

 „Condiţiile pentru acordarea premiului, care se acordă o singură dată, sunt: cel puţin unul dintre soţi are domiciliul sau reşedinţa în Municipiul Bucureşti de minimum 5 ani. Ambii soţi sunt în viaţă la momentul depunerii solicitării, cel puţin unul dintre soţi are vârsta de peste 50 de ani”, se arată în proiectul de hotărâre al CGMB.

În cazul în care cuplul serbează 25 de ani de căsătorie, dar niciunul dintre soţi nu a împlinit 50 de ani, premiul poate fi acordat cu avizul Primarului General al Municipiului Bucureşti.

 

7 COMMENTS

  1. Unde se depune cererea ?
    Am fost pe str. CONSTANTIN MILLE și nu exista Centrul de seniori.
    Nimeni nu știe nimic.

  2. Unde se depune cererea ?
    Am fost pe Constantin Mille și nimeni nu știe nimic ca ar exista acolo acest centru.

  3. Pentru cuplurile care împlinesc 35 de ani de căsătorie pot primi premiul și bani pentru aniversare? Vă mulțumesc anticipat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here