Primăria Bucureşti vrea un teren de 15.000 de metri pătraţi de la Apărare pentru finalizarea unui proiect important de infrastructură din Capitală

0
739

Primăria Capitalei vrea să solicite Guvernului să emită o hotărâre pentru trecerea unui teren de peste 15.000 de metri pătraţi din administrarea MapN în cea a Municipalităţii, pentru realizarea investiţiei „Străpungere Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu”.

Proiectul a fost introdus de Primăria Capitalei pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti de joi.

Actul prevede trimiterea către Guvern a unei solicitări pentru trecerea unui teren, în suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi, de pe Şoseaua Vitan, din administrarea Ministerului Apărării în cea a Municipalităţii.

Potrivit proiectului, trecerea este necesară pentru „realizarea obiectivului de investiţii Străpungere B-dul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu Etapa II – intersecţie Calea Vitan Bârzeşti”.

În proiect se mai arată că în cazul în care acest teren se transferă în administrarea Muncipalităţii, şi nu se va respecta destinaţia imobilului, respectiv investiţia menţionată mai sus, terenul va trece automat în domeniul public al statului şi în administrarea MapN.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here