Președintele ales al SUA, Donald Trump, forțat să achite între 20 și 25 de milioane de dolari pentru soluționarea unui litigiu privind activitățile Universității Trump

0
1854
Donald Trump

Preşedintele-ales al SUA, Donald Trump, a acceptat să achite între 20 şi 25 de milioane de dolari pentru soluţionarea unui litigiu privind activităţile Universităţii Trump, o instituţie acuzată de fraude, afirmă surse citate de presa americană.

Nu admite responsabilitatea juridică pentru presupusele fraude

Conform unor surse citate de postul CNBC, Donald Trump ar fi ajuns la un acord pentru soluţionarea litigiului, iar un anunţ oficial va fi făcut vineri. Potrivit surselor, preşedintele-ales al SUA va plăti compensaţii de 20-25 de milioane de dolari, dar nu va admite nicio responsabilitate juridică pentru presupusele fraude.

Compensări pentru foștii studenti

O persoana din anturajul procurorului general din New York, Eric Schneiderman, că a fost mereu deschis pentru ,,compensări corecte pe care trebuie sa le primească victimile Universităților Trump. La începutul acestui an, foști studenți ai Universității Trump au intentat o acțiune împotriva lui Trump în care au susținut că ei au avut de suferit în urma alegerii unor instructori ai Universității chiar de Trump în persoană.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here