Poşta Română şi Zipper Services S.R.L. vor primi de la CNAIR 13 milioane de lei în următorii 2 ani pentru a tipări şi trimite acasă cetăţenilor procesele-verbale prin care sunt înştiinţaţi că sunt amendaţi din cauza neplăţii rovinietei

0
1766
posta-romana

Contractul priveşte prestarea de servicii de imprimare, anvelopare şi distribuire de procese verbale transmise contravenienţilor.

Licitaţia organizată de CNAIR pentru prestarea de servicii de imprimare, anvelopare şi distribuire de procese verbale transmise contravenienţilor, a fost câştigată de Poşta Română şi Zipper Services S.R.L., contractul având valoarea de 13 milioane de lei şi o durată de 24 de luni.

 „Poşta Română este asociată, în proiect, cu Zipper Services S.R.L. pentru prestarea de servicii de imprimare, anvelopare şi distribuire de procese verbale transmise contravenienţilor,  de către CNAIR”, a informat compania.   Contractul are o valoare de 13 milioane de lei şi presupune că asocierea dintre Poşta Română şi Zipper Services va asigura, pe parcursul următorilor doi ani, imprimarea, anveloparea şi transmiterea proceselor verbale întocmite de către CNAIR pentru eventualii contravenienţi.

Participarea Poştei Române ca lider de proiect a oferit garanţia câştigării procedurii având în vedere experienţa vastă pe care compania o are şi certitudinea prestării acestor servicii, în condiţiile impuse de CNAIR. Totodată, prin inversarea raportului de participare, Poşta Română obţine un beneficiu de imagine, în raport cu ceilalţi competitori de pe piaţa de profil.

„Ne bucurăm că am câştigat încă o licitaţie, în condiţii avantajoase pentru Poşta Română. Este un pas important spre revitalizarea companiei. Confirmăm, încă o dată, poziţia noastră de lider pe piaţa de servicii poştale, în România. Poşta Română trebuie să proiecteze o imagine de stabilitate şi performanţă, atât în piaţă cât şi în rândul angajaţilor noştri”, a declarat Elena Petraşcu,directorul general al Poştei Române. Potrivit acesteia, Poşta Română îşi asumă, în cadrul  parteneriatului cu CNAIR, o creştere cu 30% a proceselor verbale trimise.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here