Poliția din New York urmăreşte o bandă de hoţi care a furat în noaptea de Revelion bijuterii în valoare de peste 6 milioane de dolari

0
2028
Poliția din New York urmăreşte o bandă de hoţi care a furat în noaptea de Revelion bijuterii în valoare de peste 6 milioane de dolari

Poliția caută la această oră banda care a reuşit să comită un jaf de proporţii în ajunul Anului Nou.

Cei trei hoţi au dat spargere la depozitul unui angrosist de bijuterii aflat la numai câteva blocuri de celebra Times Square.

Hoţii au comis spargerea chiar în timpul petrecerii de stradă din Times Square, televizată la nivel național, profitând de faptul că mii de ofițeri de poliție erau concentraţi acolo pentru păstrarea ordinii publice.

Ei au spart, cu ajutorul unei răngi şi al unui baros, depozitul companiei de bijuterii Gregg Ruth, specializată în diamante roz, aflat la etajul șase al unei clădiri situate pe strada 36 din Manhattan, în jurul orei 22. Hoţii au golit conţinutul a două seifuri după care au părăsit locul faptei prin casa scărilor.

Au fost furate numeroase coliere încrustate cu diamante, brăţări şi cercei.

Detectivii investighează dacă hoţii au primit ajutor din interior, de la cineva care care a cunoscut exact locul şi conţinutul celor două seifuri.

O cameră video de supraveghere a capturat fața unui bărbat cu barbă, care poartă un hanorac cu glugă şi care priveşte direct către obiectiv. Pe imagini apare şi un alt bărbat mascat care se întinde spre cameră pentru a o distruge.

https://www.youtube.com/watch?v=ycO9L2p5zhI

 

O sursă din poliție a declarat pentru New York Post că hoţii au aşteptat ultimă bătaie de la miezul nopții, a ceasului din Times Square, ştiind că în acele momente toată poliţia va fi concentrată acolo.

Sursa a declarat: „Ei au aşteptat efectiv, până când mingea a căzut.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here