Platforma online Întreb BT, număr record de vizitatori în 2018: peste 1,26 milioane

0
650

Platforma Întreb BT a avut în 2018 peste 1,26 milioane de vizitatori, care au făcut peste 1,7 milioane de vizite. Cel mai mare program BT de educație financiară online înseamnă o sursă online de informare, cu răspunsuri la peste 1.000 de întrebări despre banking, servicii şi produse.

Detalii:

  • Siteul Întreb BT a fost accesat în fiecare zi, în 2018, de aproape 3.500 de vizitatori.
  • Cele mai căutate 5 subiecte au fost: diferența card de debit/card de credit; codul SWIFT; modalități de aflare a codului IBAN; Biroul de credit, respectiv programul BT.
  • Au fost adăugate 11 categorii de subiecte, ceea ce înseamnă peste 400 de întrebări noi, +60% față de 2017. În total, plaforma cuprinde aproape 30 de categorii de informații;
  • Cele mai multe vizite pe Întreb BT au fost făcute de persoane din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Braşov. Primele patru poziții sunt similare clasamentului din 2017, iar Braşovul este nou intrat în top.
  • Vizitele pe site sunt făcute, în cea mai mare parte, de pe telefonul mobil (peste 60%), urmate de cele de pe calculator sau laptop (peste 30%), respectiv de pe tabletă (2,5%).
  • În premieră, plaforma Întreb BT a fost folosită anul trecut pentru lansarea unui joc educativ cu premii, precum şi pentru informații mai puțin convenționale, cum sunt categoriile Ocazii cu ZâmBT sau Răspunsurile Moşului.

Platforma Întreb BT a fost lansată în anul 2014, este un proiect unic în comunicarea băncilor din Romînia, iar de dezvoltarea sa se ocupă echipa Grupului Financiar Banca Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here