PhotoArt by RALF – EXPOZITIA SI GALA FABULOUS OVER 40

0
1289

PhotoArt by RALF culmineaza campania Fabulous over 40 cu expozitia celor mai bune portrete ale participantelor la campanie in stil glamuros la Hotel Epoque 5*, pe muzica extraordinara a Sorinei Rotaru jazz band, cu bubbly oferit de Mionetto si o fantastica prezentare de moda marca Clara Rotescu.

Proiectul Fabulous over 40 a urmarit femeia moderna peste 40 de ani, femeia frumoasa, eleganta, inteleapta, implinita, femeia care a acumulat multiple experiente de viata si pe care le impartaseste si inspira, intr-un cuvant femeia asumata.

Cu studii efectuate la Institutul de Fotografie din Marea Britanie, membru al Sue Bryce Education, SUA, câștigătoare a mai multor premii la concursul internațional The Portrait Masters, SUA; featured in revista Behind the Shutter, Ralf sau Raluca Alina Florescu este fotografa și fondatoarea brandului PhotoArt by RALF. PhotoArt by RALF este un studio foto tip boutique specializat pe portrete fine art situat în București, România și Marbella, Costa del Sol, Spania.

Studioul realizeaza sesiuni de glamour, beauty, personal branding si business headshots, maternitate si tematice.

Galeria finala de portrete Fabulous over 40 se poate vedea  aici https://www.photoartbyralf.com/en/campaigns/landing-page/

Pentru programari si detalii [email protected] sau https://www.photoartbyralf.com/en/contact/

Multumiri partenerilor si sponsorilor care ne-au sprijinit in organizarea Expozitiei si Galei Fabulous over 40: Agentia de Publicitate Media Consulta International, Hotel Epoque 5*,  Mionetto, Clara Rotescu, Skillab si Skvot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here