Pentru cei care îşi caută un loc de muncă, pe o piaţă competitivă, un avantaj îl reprezintă cunoaşterea ofertelor angajatorilor care oferă în mod activ locuri de muncă

0
1348
jobs

Locurile de muncă în domeniul ingineriei, ştiinţele vieţii, tehnologia informaţiei, producţie, resurse umane, precum şi administraţie, sunt doar câteva dintre locurile de muncă ce vor fi la mare cerere în anul 2017.

O serie de tendinţe ale pieţei, cum ar fi  forţa de muncă în curs de îmbătrânire, precum şi alţi factori economici, au generat o creştere a locurilor de muncă şi au creat o cerere de seturi de competenţe ridicate.

Tendinţele forţei de muncă, inclusiv numărul de candidaţi calificaţi şi posturile disponibile, creşterea pieţei, salarizarea şi angajatorii, stabilesc domeniile în care ofertele de locuri de muncă sunt cele mai numeroase.

Punctul comun al majorităţii locurilor de muncă în cerere din acest an, este inovaţia. Deoarece progresele tehnologice continuă să evolueze la viteze fără precedent şi transformă modul de lucru în fiecare industrie, angajatorii vor trebui să găsească şi să păstreze candidaţii pentru a răspunde nevoilor lor.

În calitate portal de joburi şi în acelaşi timp agenţie de recrutare şi plasare a forţei de muncă în ţară şi străinătate, acreditată de AJOFM şi ITM, pe baza comenzilor de recrutare primite de la companiile colaboratoare dar şi pe baza anunţurilor de locuri de muncă publicate pe propriul site de către diverşi angajatori din întreaga ţară, Infomunca.ro a alcătuit o lista cu domeniile şi poziţiile pentru care, anul acesta, companiilor le va fi din ce în ce mai greu să găsească personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here