Pensiile românilor în pericol! Cine vor fi primii afectați și până când se mai fac plați

0
928

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a negat informații apărute în spațiul public legate de suspendarea contribuțiilor la Pilonul II de pensii.

 „E o aberație, o știre falsă. Orice astfel de scenarii susținute, din păcate, de oameni care habar nu au despre ceea ce este normal și corect duc la efecte negative asupra cursului la împrumuturile pe care guverunl trebuie să le plătească în piaţă. Aceste acuzaţii trebuie taxate conform legii!” a declarat Teodorovici.

“Este un moment în care se face o analiză, o discuție pe toate posibilele scenarii. Ceea ce va ieși din această discuție cu siguranță va fi un mecanism care să fie atractiv pentru cei care contribuie. Este prematur să discutăm înainte sau să facem fel de fel de scenarii.

Când guvernul va avea un concept clar, îl va prezenta public, nu are nimeni un interes ascuns, să faca rău cuiva.” a mai precizat şeful Finanţelor, potrivit realitatea.net.

Întrebat când va fi finalizat conceptul guvernului privind modificările ce trebuie aduse în domeniul pensiilor, Eugen Teodorovici a avansat ca termen “finalul lui iunie – începutul lui iulie”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here