Pe 11 noiembrie cei mai buni artiști din România deschid Târgul de Crăciun de la Craiova!

0
816

Peste o sută de mii de spectatori sunt așteptați vineri, 11 noiembrie, la Craiova, la deschiderea celui mai frumos târg de Crăciun din țară.

Inna, Carla’s Dreams, Andra, Irina Rimes, Nicole Cherry, The Motans și mulți alți artiști vor face un spectacol incendiar la Craiova, când sunt programate premiile muzicale românești.

The Artist Awards se desfășoară pe strada A.I. Cuza (zona English Park), începând cu ora 17.00.

Căsuțe de poveste unicat, amplasate în cinci piețe, un brad înalt de peste 20 de metri, peste un milion de beculețe și figurine luminoase și un patinoar de 700 mp sunt pregătite să-și primească oaspeții.

Primăria Craiova premiază cea mai frumoasă fotografie cu Târgul de Crăciun!

Invităm toți vizitatorii să surprindă în imagini atmosfera de sărbătoare și să ne trimită cea mai frumoasă fotografie cu instalațiile de sărbători, cu patinoarul, concertul susținut de cei mai mari artiști români, figurinele sau cu orice alt detaliu din Târgul de Crăciun din Craiova pe care îl consideră demn de imortalizat.

Fotografiile vor fi trimise pe adresa de e-mail [email protected] până marți, 15 noiembrie.

Cea mai frumoasă fotografie va fi trimisă la concursul European Best Destinations, pentru a ne reprezenta orașul în competiția pentru cel mai frumos târg de Crăciun din Europa. Astfel, unul dintre vizitatori va avea ocazia să facă parte din echipa care promovează Târgul de Crăciun de la Craiova!

Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în cinci piețe și va rămâne deschis până pe 8 ianuarie 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here