Patronul Zero

0
556

Cozmin Guşă a fost practic „evacuat” din acţionariatul Realitatea Plus. El nu mai e acționar semnificativ, ci s-a trezit cu un procent ridicol; 0,125%! Gușă zice că „nu e posibil” așa ceva, el știe că are 49,5%. Dar la Registrul Comerțului apare cu 0,125%.

Modificarea de acţionariat a fost făcută fără acordul CNA, precizează Paginademedia.ro, care a publicat informația. Pentru acest lucru, Realitatea Plus s-a ales cu o somaţie din partea forului audiovizual.

În acte – după cum a descoperit acum CNA – , noua proprietară a postului este Bertalan Alexandra Beatrice (99,75%) – fata cea mare a lui Maricel Păcuraru, asociatul și prietenul lui Cozmin Gușă.

Pe Bertalan Alexandra Beatrice o cunoașteți sub numele Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii „Legile Puterii” până acum câteva luni, când a intrat în concediu de maternitate.

Maricel Păcuraru este asociat și în prezent cu Cozmin Gușă în firma Strategies – Research – Investments International SA, pe care o dețin în mod egal. Numai că firma lor nu mai are 99% din Geopol International, compania care operează licenţa Realitatea Plus, ci 0,25%! Așadar, fiecare dintre ei nu mai deține 49,5%, ci 0,125%!

Așadar, Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru au scăzut de la 49,5% la 0,125% fiecare, iar Alexandra Păcuraru (Bertalan Alexandra Beatrice) a crescut de la 1% la 99,75%.

Până acum, situaţia era exact invers: Strategies Research (firma lui Cozmin Guşă şi a lui Maricel Păcuraru) avea 99%, iar fata lui Maricel Păcuraru – 1%.

Contactat de Paginademedia.ro, Cozmin Guşă a declarat că „e imposibil aşa ceva” şi că „nu am cunoştinţă de nicio modificare”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here