OPPO și Telekom Romania încheie un parteneriat pentru piața locală

0
657

Smartphone-urile și accesoriile OPPO sunt disponibile la furnizorul de servicii de telecomunicații Telekom Romania, în urma unui parteneriat de colaborare încheiat între cele două branduri. Astfel, produsele OPPO sunt disponibile atât în magazinul online www.telekom.ro, cât și în magazinele fizice ale Telekom și ale partenerilor săi.

Primele produse care intră în portofoliul Telekom sunt OPPO A15, A53 și Reno4 Lite, urmând ca în perioada următoare numărul acestora să crească.

OPPO A15 este un smartphone cu camera triplă cu inteligență artificială, ecran de 6,52” și baterie generoasă de 4230 mAh. Camera triplă pe spate cu AI a telefonului OPPO A15 poate surprinde orice fotografie la care visezi. Obiectivul principal de 13MP păstrează claritatea, obiectivul macro de 2MP surprinde detalii fine de aproape, iar obiectivul de 2MP face ca fiecare portret să fie perfect. În plus, datorită autonomiei crescute a bateriei și a spațiului de stocare de 64GB cu posibilitatea de extindere la 256GB, utilizatorii se vor bucura de libertate fără îngrădiri.

OPPO A53 oferă o experiență de utilizare fluidă și rapidă. Dispune de un ecran de 90 Hz, are încărcare rapidă de 18W pentru o baterie de 5000 de mAh. Ușor, ultra-subțire, OPPO A53 este proiectat ergonomic pentru a se potrivi într-o singură mână. Procesorul puternic, sistemul de sunet avansat și memoria extinsă fac experiența de vizionare a clipurilor foarte fluidă.

Telefonul OPPO Reno4 Lite este companionul perfect pentru cei pasionați de fotografia de tip portret. Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh, care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reușite selfie-uri. Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait, care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait, care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here