Opinia Intrarom cu parere la Insolventa sa

Intrarom ne trimite un drept la replica. Ne pare bine si-l publicam. Nu pentru ca noi credem ca are dreptate ci pentru ca asa e jocul democratic in lumea presei.
Ne ameninta Intrarom ca ne dau in judecata. Iarasi e foarte bine. E dreptul lor. Asa cum e dreptul nostru de a ne aprofunda investigatiile si de a reveni -dupa ce publicam opinia Intrarom- cu noi si incendiare amanunte despre afacerea Intrarom, Intralot , rolul lui Copos si al lui Voiculescu in aceasta afacere, rolul Intrarom in Loteria Romana- aproape falimentata de distinsul personaj Socrates Kokkalis- cel care conduce din umbra interesele grupului Intrarom/Intralot… si… cine credeti ca e avocatul intermediar al acestui grup?

Distinsul domn Bostina… cum care ? Doru Bostina. Un proprietar al unei case celebre de avocatura din Romania.

Mihai Craiu


In continuare cititi opinia grupului Intrarom. Da’ e doar o opinie. A lor. Asa cum si a noastra e doar o opinie. A noastra.
Vom reveni…


1

2

3

4

5

Citeste si  Lucian Duta-Si recunosc ca atunci am facut o eroare care nu se face. In sensul ca raspunsul meu a fost atunci ca vreau banii furati de cei din Big Pharma in anul 2009 si ca vreau 1 miliard de euro sa se returneze statului roman. Si ca pana nu se dau banii acestia inapoi, eu nu ma las

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here