Oferte de primăvară la Castel!

0
1497
Oferte de primăvară la Castel!
Întâmpinăm primăvara cu prețuri speciale!

După serile lungi de iarnă a venit vremea să ne bucurăm din nou de natură.
Vă invităm la o plimbare în doi în Cheile Vârghișului, să ascultați murmurul pârâului șerpuind printre stânci, să vă scăldați în razele timide ce pătrund pădurea deasă, și să descoperiți coloniile de lilieci ce tocmai se trezesc din somnul lor adânc de iarnă.
Pentru cei mai puțini aventurieri le-am pregătit un șezlong scăldat în lumină în curtea castelului, tocmai bun pentru a observa primele flori ce își scot capul de sub pământ, și pentru a urmări cum familia de berze de pe hornul învecinat se apucă să-și repare cuibul.
Iar cum serile sunt încă răcoroase, vă așteptăm să vă relaxați în fața șemineului, savurând un vin proaspăt cu aromă de primăvară.
Surprize de Mărțișor

Petreceți două nopți de primăvară la Castelul Daniel, și lăsați-vă răsfățați cu surprize ce vă trezesc simțurile. Primiți cadou o cină romantică în seara sosirii, o baie cu uleiuri aromatice în cameră, și un mărțișor personalizat făurit pentru voi de către fierarul din sat.

Prețul pachetului este 719 ron/cuplu în cameră standard. Puteți opta și pentru una din camerele luxoase cu șemineu, sau cea cu picturile murale la prețul de 989 ron.
Oferta este valabilă pentru sejururi în luna Martie.

Răsfăț prelungit de primăvară

Rezervați un sejur de 3 nopți și o noapte vi-l oferim cadou.

Pachete de 3 nopți cu mic dejun disponibile la 877 ron/cuplu sau 1097ron într-una din camerele superioare.
Ofertă valabilă pentru sejururi în luna Martie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here